Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

DFB-Frauen sittern sich zum Gruppensieg – Traum von Olympia 2024 lebt


  1. Heidelberg24
  2. Sport
  3. Voetbal

Nations League – Duitsland speelt een grote rol in het Beleg van Wales en is trots op de eerste plaats ernaast. Der Traum von Olympia 2024 luidt:

  • Nations League am Dienstag: DFB-Frauen holen in Wales nu om 0:00 uur.
  • Duitsland is trots op de Nations League Group op de Platz.
  • Olympia in Visier: DFB-Frauen neemt deel aan de Final Four van de Nations League.

Update van 5 december – 21:24 uur: Ik laat het Gruppenspiel der Nations League zeggen dat de Duitse Fraußball-Nationalmannschaft am Dienstagabend in Wales een enttäuschende Leistung is. De 0:0 in Swansea is een groot succes voor de groep, de Deense parallel 0:1 op Island verloor. De DFB-Frauen durven nu in februari aan de Final Four deel te nemen. Beide finalisten hebben een ticket ontvangen voor de Olympia 2024 in Parijs.

Naties Liga Wales – Duitsland 0:0 (0:0)
Wales Clark – Estcourt, Roberts, Evans, Woodham (65. Powell) – James, Ingle, Rowe (65. Holland), J. Green, Fishlock (90.+4 Morgan) – Hughes (78. Groen)
Duitsland Frohms – Krumbiegel (46. Gwinn), Hendrich (81. Lattwein), Doorsoun, Linder – Nüsken (81. Petermann), Senß, Huth (46. Dallmann), Bühl – Popp, Brand (70. Anyomi)
Toren
Schiedsrichterin Iuliana Demetrescu (Roemenië)

Deutschland enttäuscht in Wales – Live-Ticker zum Nachlesen

Schluss in Swansea! Het kan 0:0 zijn. Die DFB-Frauen durven dapper te zijn. Denn: Da Dänemark 0:1 kreeg Island verliert, ist Deutschland Gruppensieger en darf am Final Four um de Olympia-Quali nehmen.

91. Minuut: Bühl wieder ab – Clark rettet zur Ecke.

90 minuten: Er zijn vier minuten gespeeld.

0

90 minuten: Duitsland mag zichzelf bedanken dat het actief is op het eiland, want meer dan 1:0 voor Dänemark führt.

87. Minuut: Wales is de Führung gefühlt deutlich näher.

81. Minuut: Hrubesch geht ins Risiko: Lattwein en Petermann ersetzen Nüsken en Hendrich.

80. Minuten: Dallmann begrijpt dat er maar één oplossing is, maar het probleem is opgelost. Overleg: Im Parallelspiel führt Island tegen Denemarken met 1:0.

78. Minuut: Wales wechselt nogmal: Für Hughes komt groen.

73. Minuut: Fröhms hoed met een Schuss von Fishlock geen probleem.

73. Minuut: Wales voelt zich prettiger bij Drücker, Duitsland kan zich vermaken.

70. Minuten: Hrubesch brengt Anyomi für Brand.

67. Minuut: Wales is tenslotte in het offensief. De mens merkt de Verunsicherung der DFB-Frauen op. Langzaamaan zitten we in die scheidingsfase. Dit is een Zwitsers Danemark en eiland dat zal duren tot 0:00 uur, we zullen trots zijn op Duitsland in de eindstrijd voor het Olympia Ticket.

65. Minuten: Woodham en Rowe zijn rauw, Powell en Holland zijn clean.

60 minuten: Een Stunde is vorbei. Als het kwam door het feit dat de DFB-Frauen bij de wedstrijd betrokken waren, was het heel weinig.

55. Minuten: Stronger Schuss, grimmig Parade: Clark leende de abgefälschten Schuss von Senß zur Ecke.

55. Minuten: De DFB-Frauen controleren hier samen met de historie. Ik laat Drittel in de Zweiten Halbzeit de Durchschlagskraft vallen.

48. Minuut: Popp ontving het met een directe Freistoß – dankbare Aufgabe für Clark.

46. ​​Minuut: Die Zweite Halbzeit lauft. De beide DFB-Frauen zitten in een Doppelwechsel: Gwinn en Dallmann komen voor Krumbiegel en Huth.

Pauze in de Nations League: DFB-Frauen mit Problemen tegen Wales

En toch is er een pauze in Swansea! Die DFB-Frauen tun sich hier noch sehr schwer! Voor alles in de Anfangsfasekracht is de Elf van Horst Hrubesch velde Fehler en het land van Wales een van de eerste. Rowe trilt in der 16. Minuten nur den Pfosten. In de Schlussphase der ersten Hälfte was Deutschland zwart en wit, maar zonder de spanning is het heel weinig, daarom is het noodzakelijk om er voor te zorgen.

41. Minuut: Bühl holt de eerste Ecke für Deutschland raus. Bovenal komt de bal van Linder, de Schuss knapp boven de Gehäuse rauscht.

37. Minuut: Als je geen duidelijker beeld kunt krijgen, is de Schuss von Ingle dan helemaal klaar, een DFB-Verteidigerin helder voor de volgende look. Deze zou niet gefährlich zijn.

35. Minuten: In Parallelspiel zwischen Dänemark und Island steht übrigens ebenfalls noch 0:0.

31. Minuut: Duitsland is niet erg actief, maar wel erg actief en niet erg actief.

27. Minuut: Aantekeningen met de eerste Abschluss vanuit de centrale positie – dat is voor Clark in Wales geen probleem.

22. Minuten: De DFB-Frauen kommen zum ersten Mal in de gegnerischen Strafraum, maar Brands Zuspiel ins Zentrum vindt geen Abnehmer.

16. Notulen: Snel gelijkspel 1:0! Rowe trifft de Pfosten, von der springs der Ball zu Frohms – Ecke.

15 minuten: De gasten zijn van harte welkom om hun Weltmeister met hun kinderen te bezoeken. De DFB-Frauen is sinds damit bisher überordert.

Svenja Huth (r) in het spel van de DFB-Frauen tegen Wales.
Svenja Huth (r) in het spel van de DFB-Frauen tegen Wales. © IMAGO/David Davies/PA Afbeeldingen

10 minuten: Wales ligt hier in de Anfangsphase keineswegs. Duitsland bevindt zich in een andere situatie en is passief.

7. Minuut: Leichtfertiger Fehler der DFB-Frauen in Spielaufbau, letztlich wird der Schuss von Hughes zur Eckeklärt.

4. Minuut: Bundestrainer Hrubesch moet grote zorg dragen voor die sterke regeringsstandpunten.

1 minuut: En de jetzt rolt hier de bal – onderweg!

19:25 uur: Beide teams kwamen naar het veld en ze werden de volksliederen die werden gespeeld.

18.30 uur: Hallo en hier kom je naar onze Live Ticker! Hier bespreken we om 19.30 uur in Swansea alles over de Nations League Games Wales in Duitsland. We kunnen direct beginnen met de DFB-installatie:

DFB-Frauen wollen ich gegen Wales Gruppensieg sichern – Infos heute im Live-Ticker

Voorbericht: Na de überzeugenden 3:0 über Denemarken heeft de Duitse Frauen-Nationalmannschaft beste Chancen, sich in de Nations League den Gruppensieg zu sichern.

De verliezen die de ploeg van bondstrainer Horst Hrubesch am Dienstag (5 december) in Wales boekte, zijn niet het gevolg van eind februari tijdens de Vier Finales, waarin beide Europese locaties voor de Olympische Spelen in Parijs gemist zullen worden tijdens de komende zomer. Frankrijk is gevestigd als Olympia-gast. Wales heeft Deutschland niet meer op tv uitgezonden.

DFb-Frauen müssen tegen Wales op Laura Freigang en Marina Hegering vergezichten

Anstoß in het Liberty Stadium in Swansea is om 19.30 uur. De DFB-vrouw zou in het Nations-League-Gruppenspiel moeten kijken naar Laura Freigang. De Offensivspielerin Eintracht Frankfurt is de leisteenproblemen van DFB-Team abreisist. Er zal rekening worden gehouden met Auch Innenverteidigerin Marina Hegering vom VfL Wolfsburg. (nwo)

Gn DE Sports