Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Deze talenten staan ​​in de finale van “The Voice of Germany” 2023


Das Wichtigste in Kürze

  • “De stem van Duitsland” is actief in 13. Staffel. In de teamgevechten gebeurde het, we zagen het in de liveshows.

  • Hier krijg je het plezier om jouw talent in de eindfase te ontwikkelen.

  • Hier vindt u alle belangrijke informatie over 13. Medewerkers en actuele nieuwsupdates.

Waren “The Voice of Germany” 2023, nu zien we je! Altijd meer getalenteerde mensen die komen opdagen en toch plezier hebben in de finale. Hier ben je, je leeft nog.

+++ Update, 1 december 2023 +++

De finalisten en finalisten stehen fest

Ben 1. Deze maand voor de spectaculaire halve finale van “The Voice of Germany” 2023. Van 13 Talenten van onze eigen Teams zijn er nog 5 Talenten übrig., die in de grote Finale zullen staan. Die Zuschauer:innen hebben voor de stemming gekozen, wer noch um den Sieg in Staffel 13 singen kann.

Deze talenten zijn gecreëerd, in de eindresultaten:

Malou Lovis Kreyelkamp

Malou Lovis Kreyelkamp

Team Bill & Tom

Vreugde Esquivia's
Emely Myles

+++

Wie zijn de Halbfinalisten en Halbfinalisten?

In de teamgevechten van “The Voice of Germany” waren er veel veldslagen. Van de 36 talenten zijn er 12, die in de halve finales eindigen. Selecteer hier jouw favorieten en laat ons weten dat jouw Studio Publikum compleet is en geniet van je volgende run.

Deze talenten hebben een eigen plekje in de Hot Seats en zijn welkom in de Live Shows:

Diese Rap-Talent hat “The Voice Rap van CUPRA gewonnen en zie met coach Kool Savas ebenfallen ins Halbfinalen in:

Team Ronan

Emely Myles

Team Shirin

Vreugde Esquivia's

Nog een halve finalist van “The Voice Rap by CUPRA”

De teams van de teamgevechten vonden immers plaats tijdens de 12 halvefinalistenevenementen. Ik wil graag meer weten over deze omgeving. De winnaars van “The Voice Rap by CUPRA” zullen om 1 uur met hun eigen Coach ebenfalls te zien zijn in de Live Show. Deze maand zal de titel beschikbaar zijn.

profile:ezone

Leon “Ezo” Weick won met Coach Kool Savas “The Voice Rap by CUPRA”

Die Zuschauer:innen haben entschieden! Leon “Ezo” Weick wint “The Voice Rap by CUPRA” en ziet zijn coach Kool Savas in de halve finale van “The Voice of Germany” 2023! Kun jij de Rapper winnen tijdens je set-up en “The Voice”?

  • Video

  • 10:48 min
  • Ab 12

Hier vind je meer informatie over teamgevechten en mogelijkheden voor alle evenementen. Hier vind je een overzicht van alle teams.

Zou jij “The Voice of Germany” 2023 winnen?

De 13 halvefinalisten behoren tot de beste in de finale. In beide liveshows kun je genieten van je huis, zijn wij meer welkom en win jij aan het eind “The Voice of Germany”. De overwinning of de overwinning wordt behaald in de finale op 8. Deze maand.

“The Voice of Germany” verschijnt sowieso altijd vrij in SAT.1 op Joyn om 20:15 uur. Hier vind je alle berichten in het overzicht.

Gn DE enter