Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Deutschland tegen Wales jetzt im Live-Ticker: DFB-Frauen met glücklichem 0:0 zur Pause


  1. Startpagina
  2. Sport
  3. Voetbal

Voor de DFB-Frauen zijn betrokken bij de Nations League-wedstrijd tijdens de poules en de kwalificatie voor Olympia. De Live Ticker van het Spiel.

  • Wales-Duitsland 0:0 (0:0)
  • Deutschland tegen Wales in Live-Ticker: Pfosten! DFB-Frauen im Glück
  • Dieser Live-Ticker is nu bijgewerkt

Anpfiff 2. Halbzeit. Weiter geht’s in Wales!

Wales – Duitsland 0:0 (0:0)

Aufstellung Wales: Clarke – Estcourt, Roberts, Evans, Woodham – James, Ingle – Rowe, Groen, Fishlock – Hughes
Aufstellung Duitsland: Frohms – Krumbiegel, Hendrich, Doorsoun, Linder – Brand, Senß, Nüsken, Bühl – Huth, Popp
Scheur:

+++ Halbzeitfazit: De eerste 15 minuten werden doorgebracht in Wales met een duidelijk gevoel van mannelijkheid en een unieke kans. In de 16e minuut was er Rowe, die nu de Pfosten ontmoette. De rugzak is niet onverdiend gewesen. Duitsland staat open voor allerlei aanvallende activiteiten, waardoor ze in hun eigen tijd kunnen spelen en spelen zonder zich daar zorgen over te hoeven maken. Het is alleen een kwestie van werken in de 2e helft. Goedenacht: ik zit in parallel spel tussen Denemarken en Island, er is nog 0:0 voor rust. Aktuell was Deutschland ook Gruppensieger en zei dat we in de Kampf met het Olympia-Ticket zouden blijven.

Glück für Deutschland: In der 16. Minute rettet der Pfosten.
Glück für Deutschland: In der 16. Minute rettet der Pfosten. © IMAGO/MOOIE SPORT/Wunderl

Dan is het halftime!

45. Minuut: Er is een minuut nachspielzeit.

43. Minuut: Krumbiegel schiet vanaf rechts naar een hoge bal in het strafschopgebied. De bal wordt verwijderd uit de Linder, die open blijft voor publiek. In het midden zijn Popp en Huth gratis, maar de pas wordt niet aanbevolen en ook niet onthouden.

41. Minuut: Na een ordelijke woede over Linder en Bühl is het de meest voorkomende Ecke voor Deutschland. De bal wordt weggespeeld en de verstrekte informatie verschijnt binnen 20 meter afstand. Der Ball wordt ganz knapp drüber. Beste Abschluss bisher.

38. Minuut: Wales macht hier bislang een echt sterk spel. Deze Duitse spelers zijn altijd actiever geworden in hun eigen balzalen, en spreken nog steeds Duitser. Ik ben Sturm kommen so kaum Bälle an.

36. Minuut: Degene die veroordeeld werd tot Duitse straf. Jij zult immers blij zijn met de bal, maar wij vertrekken met plezier en komen terug naar Abschluss. Popp kan het afmaken.

33. Minuut: Zum ersten Mal kann sich Deutschland etwas in der Hälfte der Gastgeberinnen festsetzen. Ze zullen de afwezigheid van de DFB-Frauen later opgeven. Voor al die lange ballen aangezien er helemaal geen efficiënte Mittel achter de Abwehr zu kommen zit.

31. Minuut: Svenja Huth leest in de Mitte-darm twee Gegenspielerinnen aussteigen en sucht een Mitspielerin achter de Abwehrkette. Sinds we de pas passeerden, kon niemand de vrije ruimte betreden. Deze immuniteitsproblemen zijn zonde van het probleem in de eerste fase van de stunde.

28. Minuut: De laatste minuten nemen de DFB-kickers in Wales het eigen Tor fernzuhalten over. Het is immers altijd een kwestie van tijd voordat je het verlaat. Alexandra Popp is nog niet in het spel.

26. Minuut: Immerhin de in Torschuss voor Duitsland. Na Ball Verlust erobert Jule Brand de bal aan de rechterkant en flank in de Sechzehner zu Nüsken, die de bal per Halbvolley op de Tor brengt. Clarke in walisischen kan de bal pareren.

Harter Kampf: de strijd van Duitsland tegen Wales met het Ticket voor Olympia
Harter Kampf: Deutschland speelt tegen Wales tegen het Ticket voor Olympia. ©IMAGO/David Davies

22. Minuut: Jetzt mal een goede Angriff von Deutschland. Jule Brand bleef achter uit Huth’s freigespielt und geht von spitzem Shop aan de Walisische Tor zu. Als je schießen bent, zoals de Wolfsburger in dan Popp in de Mitte, maar de Ball komt niet en komt in Toraus terecht. Dat was meer drin!

19. Minuut: De DFB-Frauen zijn hier duidelijk aanwezig, met dezelfde sterke aanwezigheid van de gastgasten, ze zijn niet welkom. Wales heeft altijd meer balbezit.

Deutschland tegen Wales in Live-Ticker: Pfosten! DFB-Frauen im Glück

16. Minuut: Geweldige Glück für Deutschland! Wieder verliest Krumbiegel aan de rechterkant van de bal. Ingle speelt de bal en de Sechzehnerkante op Rowe, die de rechter Pfosten ziet en trilt. Vom Rücken von Frohms geht der Ball dann ins Aus. Dat gold voor de Rückstand gewesen.

15. Minuut: Ik speel altijd graag met kaarten en benodigdheden in het Duitse spel. Wales is hier een beter mens en een Duits land en is helemaal niet geïnteresseerd in spelen. Aanvallend constateert dat het DFB-Team niet in een viervoudig duel zit.

11. Minuut: Wales macht hier ordelijke Druck in de eerste minuten. Duitsland komt niet in aanraking met het spel en wordt verdedigend gehandhaafd.

8. minuut: De bal ligt in de Duitse Tor, maar is niet zichtbaar. Na een tijdje kun je eerst ‘s avonds plezier maken met de bal en deze dan achterlaten. De bal gaat in de Tor, als het natuurlijk niet meer gaat. Trotzdem eerste durchatmen. Dat was een kleiner eng moment.

7. Minuut: Ik voel me verloren in mijn eigen balhelft en Wales, omdat ik eerst de aanval kan ontwijken, waardoor de evacuatie niet kan plaatsvinden.

4. minuut: Duitsland in de eerste minuten met weinig Fehlpässen. Het was buitengewoon agressief om die Waliserinnen aan te vallen ten opzichte van de Duitse helft.

2 minuten: Wie is er in Duitsland hier vanaf het begin met een balaanval en dus direct de weg in het offensief.

Anpfiff. Het spel begint!

Update, 19:27 uur: Nochmal zur Erinnerung: Das Hinspiel gewannen Deutschland deutlich mit 5:1, jedoch erwiesen sich de Waliserinnen damals als unangenehmer Gegner. Drie van de leuke Duitse Tore fielen als eerste in de Schlussfase. Er is immers een tijd dat er veel gespeeld wordt.

Update, 19:24 uur: Die Mannschaften komen op de Rasen. Alexandra Popp führt Deutschland als Kapitänin op de Platz.

Update, 19:18 uur: De Ausgangslage is klaar. Nu met een overwinning in Duitsland als groep van landenklasse-groepen en kwalificatie voor het eindtoernooi in februari, zullen we blij zijn met de Olympia-Kwaliteiten. Sollte Deutschland verloor onder andere de DFB-Frauen auf Schützenhilfe von Island angewiesen, die elkaar ontmoetten in Parallelspiel in Denemarken. Sollte diese ausbleiben en Denemarken tatsächlich noch vorbeiziehen, wäre auch der Olympia-Traum geplatzt. Het is tenslotte een overwinning tegen Wales met plichtsbesef!

Update, 19.00 uur: In de ene helft zijn we weg. Met een overwinning voor Wales werd de DFB-Frauen den Gruppensieg in de Nations League uitgeschakeld en werd een groot succes geboekt in het Olympia-kwalificatiedoel. Speelde in Swansea.com Stadium, de thuisbasis van Swansea City, dat concurreert in de Engelse competitie.

Update, 18:20 uur: De Aufstellung der Deutschen Mannschaft ist da! Im Vergleich zum 3:0 tegen Denemarken nimmt Horst Hrubesch eenige Änderungen vor. Sara Doorsoun, Jule Brand, Paulina Krumbiegel en Elisa Senss zijn terug in de Startelf. Terwijl Giulia Gwinn, Sara Däbritz en Sydney Lohmann op de Bank Platz zaten, Martina Hegering is gelb-gesperrt. Neben Kapitänin Alexandra Popp begint met Svenja Huth im Sturm. Midden in de wereld heb ik er vertrouwen in om aan een debuut voor de Nationale Mannschaft te beginnen!

Eerste melding op 5 december, 16.45 uur: Swansea – Zoals je kunt zien staat het Duitse nationale damesteam in de schijnwerpers: ze kijken naar de groepen van de Women’s Nations League, de DFB-Frauen met 3:0 in Denemarken en bevinden zich in dezelfde positie voor de wedstrijd in de Norden op de Platz eins der Gruppe. De Schicksal zur Olympia-kwalificatie stopt de Duitse Kickerinnen nun zelf in der Hand.

DFB-Frauen tegen Wales in Live-Ticker: Dit is het Olympia-Ticket

Gezien Wales aan het eind van de avond (Anpfiff 19:30 Uhr) werden de laatste grootste geschriften gemaakt. Zwarn kan de Mannschaft van Trainer Horst Hrubesch de Olympia-kwalificatie heute noch nicht perfect, seich met een Sieg jedoch sicher den Gruppensieg in de Nations League.

Het beleg van de vier A-groepen speelt in februari in de halve finale van de Nations League. Zie Duitsland in de Finale, als het om het Olympia Ticket gaat. Tijdens de Duitse finales in de halve finales moeten de Französinnen (die zich op eigen kracht als gast hebben gekwalificeerd) de finale hebben bereikt en de DFB-Frauen zouden tijdens het kwalificatieproces de wedstrijd winnen.

Duitsland - Denemarken
Alexandra Popp bracht die DFB-Frauen beim wichtigen Sieg gegen Dänemark in Führung. © Sebastian Christoph Gollnow/dpa

Deutschland is Wales der heldere favoriet

Verliert Deutschland heute of unentschieden, wären sie auf Schützenhilfe der Isländerinnen angewiesen, die elkaar tegenwoordig in Denemarken ontmoeten. Dus weit soll es jedoch nicht kommen. Duitsland wordt lichter favoriet in het spel in Wales, op de tafels van de groep 3.

De Hinspiel speelde de DFB-frauen met 5:1, een Selbstläufer wartet Interimtrainer Horst Hrubesch niet. ‘Het is een mannelijkheid die erger is als hij helder is. Ze konden Fußball spelen, wenn man sie lässt“, het verhaal van 72 jaar. “Unser Ziel ist, das Spiel zu gewinnen – en toch zoveel meer mogelijk”, aldus Klara Bühl van FC Bayern. (LuHa)

Gn DE Sports