Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Deutscher bei mutmaßlicher Terror-Attacke in Paris getötet


  1. Startpagina
  2. Politiek

Een universele islamist stichtte een Duitse toerist in Parijs. Minister Annalena Baerbock doet verslag van deze kwestie.

Update van 3 december 15.30 uur: Na een openlijke islamistische motivatie worden de anti-terreur-staatsancties verwacht die verantwoordelijk zijn voor hun inspanningen en voor toekomstige persconferenties. Dat is de boodschap Deutsche Presse-Agentur ben frühen Sonntagnachmittag.

Bereits voor dem Vorfall galt in Frankreich sinds Mitte Oktober de hoogste Terrorwarnstufe, nachdem een ​​Schüler in Nordfrankreich meer Beschäftigte signaal Schule met een Messer engriffen en een Lehrer getötet hatte. Voor zover de meerderheid van de radicale islamisten van Hamas in Israël op 7 oktober en de daaropvolgende massale Israëliërs worden blootgesteld aan het conflict in Gaza, met sterke steun van de Joodse en islamitische bevolking.

De Franse Behörden spreken over de Angriff in Paris von Terror.  De Anti-Terror-State Sanwaltschaft heeft deze Ermittlungen übernommen.
De Franse Behörden spreken over de Angriff in Paris von Terror. De Anti-Terror-State Sanwaltschaft heeft deze Ermittlungen übernommen. © Dimitar Dilkoff/AFP

Angriff in Parijs: Außenminister Baerbock äußert sich zum deutschen Todesopfer des Angriffs

Update vom 3. Dezember, 11.07 uur: Minister Annalena Baerbock (Grüne) is geschokt door de Messer-aanval op Duitsers in Parijs. Als je dankbaar bent voor je vrienden en de familie van jonge mannen, schrijf dan op een andere pagina op het Platform

De woede werd veroorzaakt door een dreiging met de dood en de gevolgen van de dood en de dood. Aus Polizeikreisen is laut der Nachrichtenagentur AFPIk sta bekend als een radicalere islamist. Er zijn psychologische problemen ontstaan, deze zijn “zeer onstabiel” geweest.

Junger Deutscher roerbt bij Messerattacke in Parijs – mutmaßliche Terror-Tat

Eerste melding: Parijs – Een mutmaßlicher islamistische hoed in Parijs zonder de Eiffeltoren in Samstag en een Duitse toeristen met een Messer getötet. Zonder hamer zullen nog twee mensen verloren gaan.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin schreef op X, vorm als Twitter, de Polizei habe the mutmaßlichen Täter festgenommen. Ik denk dat Tatort Darmanin de eer heeft gegeven aan Fernsehsender BFMTVde Täter sei dem Inlandsgeheimdienst weegt het radicale islamisme en de “erheblicher psychische strijd” af.

De Franse president Emmanuel Macron sprak over de standpunten van de Duitse deelstaatregeringen, over ons leven, en gaf advies. Premier Élisabeth Borne schreef op Helemaal niet.” De Nationale Afdeling Antiterrorisme-Staatssancties zou verantwoordelijk kunnen zijn voor haar daden.

Tödlicher Angriff in Parijs – weitere Menschen verletzt

Der Angreifer is op een brug een “Duits toeristenpaar” aan het opvrolijken, de vrouw is niet op de hoogte, heeft een schok ervaren, zegt Darmanin.

De man zal last hebben van de rug en de rug en zal daar een rustperiode krijgen, meldt de krant Le Parisien onder toezicht van de politie. Dan begroeten wij u met vreugde en troost en daarna zullen wij meer persoonlijke ervaringen opdoen, zodat u kunt genieten van uw feestelijkheden. De politie beschikt over één stroomstootpistool, dat door de vijand zal worden gebruikt.

Darmanin zei dat ze allebei verloren zijn gegaan in het bedrijfsleven sinds ze 60 jaar lang vrienden waren tijdens ons leven en een lokale toerist, waarbij een hamer verloren ging. Mediaberichten moeten de instructies in het Engels volgen.

Tödlicher Angriff in Frankreich: Täter soll Franzose sein

De Angreifer soll den Berichten zufolge in 1997 geboren Franzose iranischer Abstammung sein. Darmanin zegt verder dat er geen uitstel meer mogelijk is, dat er nog steeds moslims in Afghanistan en Palästina zijn.

Der Mann sei der Ansicht, dass Frankreich in Israel-Krieg withguilig sei, en habe als Märtyr sterben wollen. De festiviteiten zouden naar verwachting in 2016 worden afgerond, nadat over vier jaar een afzonderlijk Anschlagsplan zou zijn voltooid.

Der Mann soll bei seiner Festnahme “Allahu Akbar” (etwa: “Gott ist am größten”) heeft een boodschap van de BFMTV en Le Parisien onder toezicht van de politie. Zorg ervoor dat u een Bekenner-video financiert. Laut Le Parisien soll der mutmaßliche Täter by der Terrororganisation Islamischer Staat die Treue geschworen haben. Er wordt behaupten, er wordt gehandeld, eh “die Muslime zu rachen”. (dpa/AFP/frs)

Gn De hed