Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Der Börsen-Tag Montag, 4 december 2023


Gestart door de fulminante Kursgewin in november konnte der DAX in de nieuwe weken volgen strategen het gevallen einde van de beschworene kerstrally. Gezien de inflatiegegevens in de VS en de eurozone is de toekomst van de Europese Unie het resultaat van het feit dat de grote centrale banken nu de sterke belangstelling van de autoriteiten hebben en de meest aantrekkelijke activiteiten ondernemen.

Bekijk de DAX met een plus van snel 2,5 procent. Allein am Freitag legde 1.1 Prozent zu, schloss met 16.298 Punkten. In november stond er op 9,5 procent van de aankopen een beloning. Dit is het resultaat van de Helaba der Zweithöchste November-Anstieg in der Dax-Historie en wird nur von der “Erleichterungsrally” in Pandemiejahr 2020 met damals 15 Prozent übertroffen. En dat Wall Street een levend succes zou worden.

DAX DAX
DAX 16.437,42

Das DAX-Allzeithoch von 16.528.97 Zählern kommt für deutschen Leitindex damit immer more in Reichweite. “Het merkteken is de visie van de DAX op de toekomst van de toekomst”, zegt Konstantin Oldenburger, analist bij Broker CMC Markets. “Het feit dat de inflatie optimistisch kan blijven en dat de inflatie optimistisch kan zijn, is een aanzienlijke verandering in de munteenheid van de bank.” Als u een US-Notenbank Fed wenst, kunt u tijdens uw reis meer betekenisvolle ervaringen opdoen, zodat u van de Rally kunt blijven genieten, “zolang u op de toekomst wacht en van uw toekomst geniet.”

En de Börsen is momenteel een feest, wat betekent dat Zinsen deze maand onveranderd blijft. Het Arbeidsmarktrapport voor november over de Freitag zou enkele indicatoren kunnen bevatten voor de FOMC-Sitzung sein, der die Notenbanker, maar noch zu einer weiteren Zinserhöhung zou kunnen bewegen. “Als je op de Arbeitsmarkt in november een baan vindt, kun je niet meer werken en de Leitzinskorridor met 5,25 tot 5,50 Prozent sein zyklisches Hoch erreicht hat”, zegt Helaba-Strategin Claudia Windt. Het tempo van de baan op de arbeidsmarkt in de toekomst.

Zum Wochenstart steht zunächst aber die Lage in der deutschen Industrie im Blick. Het Federaal Bureau voor de Statistiek legt het uit Exportzahlen voor oktober vóór In september waren de veilingen erg duur en 2,4 euro waard van 126,5 miljard euro. Vielen Firmen Kracht die maue Weltwirtschaft zu verwerven. En degenen die bereid zijn te betalen voor de aankoop van goederen in Duits Duitsland.

Continentaal Continentaal
Continentaal 71,50

Unternehmensseitig zal der Autozulieferer zijn Continentaal bij seinem Kapitalmarkttag einen Einblick in seine Strategie bieten. Jij durft helemaal te gaan in het ontwikkelen van Autosparte im Mittelpunkt, in de Continental kun je kennis maken met de Abbau Tausender Jobs. Dazu kommen Speculaties über mögliche Verkäufe von Geschäftsteilen. Insider is blij met al je mooie ervaringen: Je kunt genieten van je eigen spaargeld terwijl je nog steeds in zicht bent, hier is het. Weitere Wochentermine vindt u hier.

Gn DE bus