Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Denny Laine (†79): Moody-Blues-Star is toe


Trauer een Denny Laine. De muzikanten, de zangers van de Moody Blues en de nummers in Paul McCartney’s Band Wings leefden 79 jaar.

Denny Laine doet mee. De Britse muziekspelers zijn met 79 jaar aan de slag met een longfunctie. Op Instagram kun je er altijd van genieten. “Ik was verliefd op mijn hand en ik was verliefd op mijn favoriete liedjes”, schrijft Elizabeth Hines bij een gedeelde foto.

Das habe sie in den Tagen vor seinem Tod immer wieder getan, “als er op het Intensivstation een einem Beatmungsgerät was”, zodat we meer weten. Ze zijn blij om te zien dat ze goed verzorgd zijn, “er is een goede bescherming tegen de zon in de wind, in een revalidatiecentrum en een veilige leefomgeving”, aldus Elizabeth Hines. “Er waren sterke Joden. Er waren zo sterke en sterke Joden, dat ik niet klaagde.” Maar de interstitiële longfunctie (ILD), die minder actief is, wordt agressief en kost veel tijd in het leven.

“Mijn wereld is geen tijdverspilling. Denny was een geweldige man, zo gelukkig en gelukkig. Er is een geweldig leven in mijn leven, een vreugdevol en vol leven – ik ben er blij mee”, schreef hij keer op keer in zijn eigen woorden: “Dank je, mijn schat, dat ik van je heb gehouden, voor al het gelach, die vriendschap, de Spaß en liefde, dat je me hebt gebeten, dat je van me hebt gehouden. Ik heb altijd van je gehouden.”

Denny Laine speelde met Paul McCartney

Denny Laine was eerder in de Sechziger- und Siebzigerjahren als Leadsänger van de Moody Blues en als Lead of the Wings – Paul McCartney’s eerste band met de Beatles, in de Middlepunkt die deelde met het signaal van Frau Linda geschreven liedjes.

Laine wuchs in Birmingham met een gründete als tiener met hun späteren Electric Light Orchestra-Schlagzeuger Bev Bevan de Gruppe Denny Laine and the Diplomats. Het zou mogelijk zijn geweest om er sinds 1964 te wonen, als Ray Thomas en Mike Ponder van de zustergroep Moody Blues er waren. De coverversie van de Bessie Banks-nummers “Go Now” werd een hit. Samen met de Moody Blues word je in 2018 verwelkomd in de Rock and Roll Hall of Fame.

In 1971 maakte Paul McCartney een lange reis door de band Wings-bezetting. Laine speelde gitaar, bas en liedjes met hits als “Jet”, “Band on the Run” en “Live and Let Die”. De afgelopen jaren waren er de McCartneys die op unieke wijze consistent waren in de huidige sociale context van de band. In de Achtzigern offiziell de Wings, aber Laine en McCartney blieben in Kontakt en unterstützten zichzelf muzikaal.

Laines letzte’s soloalbum “The Blue Musician” werd uitgebracht in 2008 en zal later live worden uitgebracht. Voor 2023 volgt er een Touraankondiging, waar in goede gezondheid rekening mee gehouden moet worden. De muzikale achtergrond is leuk voor kinderen, ze zijn aanwezig met hun vriendjes, ex-Frau Jo Jo Laine en hun vriendinnen Elizabeth Hines.

Gn DE enter