Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Demografie en financiële solider: Rentenversicherung korrigiert Negatieve prognose


Demografie en Financiën soldaat
Rentenversicherung corrigeerde Negatieve prognose

Lees artikel

Deze audioversie is zeer artistiek. Meer informatie | Stuur feedback

Der Renteneintritt mit 70 würde den Deutschen gar nicht gefallen. Een Gutachten der Rentenbehörde gibt nun Grund zur Hoffnung. Anders zullen de demografische ontwikkelingen zich gunstiger ontwikkelen. De beide financiële overzichten van de kassa zullen echter beter zijn dan voorspeld.

De Deutsche Rentenversicherung (DRV) heeft de kosten van de huurovereenkomsten in het land bij de financiering van de rente gedekt. “De afgelopen jaren zal de demografische belasting zoveel mogelijk worden verlaagd”, zegt DRV-voorzitter Gundula Roßbach van de Bild-Zeitung. De Zeitung die in deze periode wordt gehouden, hangt aan de nieuwe Bevölkerungsvorausberechnung des Statistieken Bundesamtes, die de Anteil der Alten en de Bevölkerung in de kommenden Jahren weniger deutlich ansteigt als bisherthought.

Heute kommen demnach 34.8 über 65-Jährige auf 100 Menschen zwischen 20 en 65 Jahren, bis 2060 soll die Zahl auf 44.7 Alte steigen. In deze gevallen wordt er naar verwachting een aantal senioren en senioren verwacht.

Het lage huurfinancieringspercentage is gunstiger dan de afgelopen jaren werd voorspeld. In de 15-jarige prognose van de huurgerelateerde rapporten 2009 zal de federale regering de uitkomst voor 2023 bepalen met een prognose van 20,6 procent. Het is een goed idee om over 18,6 jaar wat tijd door te brengen en gelukkig te zijn tot 2027.

“Rentenfinanzen gunstiger als angenommen”

“Het is een kwestie van tijd, de uitkomst van de voorspellingen zal over een lange periode stabiel zijn”, aldus Roßbach. Het “Bild” is gebaseerd op de voordelen van de sociale zekerheid van de federale overheid, maar zorgt er ook voor dat de Entwicklung der Rentenfinanzen langer duurt en gunstiger is dan in de voorgaande jaren. De huurcontrole is “finanziell solid afgestellt”.

In Zeiten steigender Lebenserwartung kon de Gutachten für etwas Entspannung sorgen: Für vale Deutsche ist het debat over een erhöhung des Renteneintrittsalters een Grund zur Sorge. Laut einer Umfrage sind die meisten Erwerbstätigen in Deutschland gegen einen späteren Rentenbeginn. U zult graag meer tijd doorbrengen in de Rentenkasse. Zowel de 18 als de 39 jaar zijn zeventig extra overwegingen waard, die in februari gevolgen zullen hebben voor het klimaat van de Duitse Gewerkschaftsbund (DGB).

Gn DE germ