Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

De stad Dortmund heet u van harte welkom op de kerstmarkt voor meer informatie


  1. ruhr24
  2. Dortmund
De Weihnachtsbaum op de Dortmunder Weihnachtsmarkt 2023 vindt plaats op de Hansaplatz.  Houd er rekening mee dat de publicatie
Vanaf 23 november en vanaf 30 december heten wij u graag welkom rond de kerstmarkt in Dortmund. © Daniele Giustolisi/RUHR24

Meer informatie over het bezoek aan de kerstmarkt van Dortmund 2023. Ook informeren wij u over uw aankomst in de stad.

Dortmund – De stad Dortmund wordt in 2023 opgericht met meer regels om de veiligheid op de kerstmarkt in Dortmund te garanderen. Aan de andere kant wordt het verkeersmanagement in de stad beïnvloed door RUHR24.

De stad Dortmund heet u van harte welkom op de kerstmarkt voor meer informatie

Zo worden de files in de stad beveiligd door mobiele slagbomen. De mis ontstond na de terreuraanslag op een kerstmarkt in Berlijn in december 2016. Bekijk de antiterreurbarrières op de foto’s van de kerstmarkten in Dortmund – en andere markten.

Gewicht voor klanten: Vanaf 23 november en vanaf 30. Deze maand kost uw auto 3,5 ton van 13 tot 23. U bent van harte welkom in de stad Dortmund. Ab dem Wallring is Schluss, schon der Ring zelf zal niet meer befahren zijn. (Hier kunt u al het Freizeit-nieuws uit Dortmund op RUHR24 lezen).

Lkw-Verbot während des Dortmunder Weihnachtsmarkts 2023

We zijn niet op de hoogte van de kerstmarkten en de regels voor de stad Dortmund, vooral niet in het jaar 2023/2024. Van 31. Deze maand van 13.00 uur tot 1 januari 18.00 uur kost de auto in de stad ruim 3,5 ton. Op de Friedensplatz organiseert de stad Dortmund binnenkort een groot Silvester-feest.

Volgende stappen rond de kerstmarkt van Dortmund: Ren rond het Event Gelände – in de toekomst van de gecombineerde binnenstad – doe geen moeite met een e-scooter. Bovendien is het niet mogelijk om van de kerstmarkt te genieten.

Video: Dus komen de engelen in de kerstboom van Dortmund

Overwegingen voor taxivaardigheden: De straten aan de “Friedhof” (ten noorden van de Reinoldikirche) en de Hansaplatz dwalen rond de kerstmarkt aan de Silberstraße en de Kampstraße, evenals enkele meters van de kofferbak.

De stad Dortmund en de politie zijn verantwoordelijk voor de kerstmarkt, wat uniformiteit en veiligheid betekent. Allereerst werden in de geschiedenis van de stad Dortmund ook de autoriteiten op de kerstmarkt met bodycams geïnformeerd over de specifieke documenten. Sinds 2021 ben jij voorbereid op jouw plan, jouw kracht met je camera.

Gn DE germ