Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

De politie waarschuwt iPhone-gebruikers voor mogelijke risico’s die de nieuwste iOS 17-update met zich meebrengt


De politie waarschuwt iPhone-gebruikers voor mogelijke risico’s die de nieuwste iOS 17-update met zich meebrengt

iPhone’s ‘NameDrop’ deelt contactgegevens en foto’s van gebruikers.

Als je een iPhone hebt en de recente iOS 17-update hebt uitgevoerd, ben je je misschien niet bewust van de potentiële risico’s die daarmee gepaard gaan. Apple heeft een functie geïnstalleerd met de naam ‘NameDrop’, waarmee je eenvoudig contactgegevens kunt delen met een andere iPhone door Houd de telefoons gewoon dicht bij elkaar. De nieuw geïntroduceerde functie wordt standaard op ‘Aan’ gezet zodra de update is voltooid. Om deze functie uit te schakelen, gaat u naar de app Instellingen, algemeen, AirDrop en zoekt u naar het tabblad Apparaten samenbrengen. Van daaruit kun je overschakelen van ‘Aan’ naar ‘Uit’ en andersom. De grootste zorg voor cyberbeveiligingsexpert Dave Hatter is dat de functie standaard op ‘Aan’ staat wanneer de software wordt gedownload. Het is beter als het uitgeschakeld is en je begrijpt wat het doet, en je zet het vervolgens uit, maar ik denk niet dat dit het einde van de wereld is, omdat je zelf kunt bepalen wat het deelt,” zei Hatter. De politie van Middletown waarschuwt ouders om hun gedrag te veranderen. instellingen van kinderen om hun informatie te beschermen.

Als u een iPhone heeft en de recente iOS 17-update hebt uitgevoerd, bent u zich mogelijk niet bewust van de mogelijke risico’s die daarmee gepaard gaan.

Apple heeft een functie geïnstalleerd genaamd ‘NameDrop’, waarmee je eenvoudig contactgegevens kunt delen met een andere iPhone door de telefoons dicht bij elkaar te houden.

De nieuw geïntroduceerde functie wordt standaard op ‘Aan’ gezet zodra de update is voltooid. Om deze functie uit te schakelen, gaat u naar de app Instellingen, algemeen, AirDrop en zoekt u naar het tabblad Apparaten samenbrengen. Van daaruit kunt u overschakelen van ‘Aan’ naar ‘Uit’ en omgekeerd.

De grootste zorg van cyberbeveiligingsexpert Dave Hatter is dat de functie standaard op ‘Aan’ staat wanneer de software wordt gedownload.

“Het zou beter zijn als het uitgeschakeld zou worden en je zou begrijpen wat het doet en het dan uitzetten, maar ik denk niet dat dit het einde van de wereld is, omdat je kunt bepalen wat het deelt,” zei Hatter.

De politie van Middletown waarschuwt ouders om de instellingen van hun kinderen te wijzigen om hun informatie te beschermen.

Gn En Bus