Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

De moderator geeft er de voorkeur aan zichzelf te steriliseren


Ze hebben geen kinderliefde en zijn nog steeds blij met hun 100-jarigen. Annica Hansen heeft zichzelf gesteriliseerd. Er is een onderzoek voor het geval.

TV-moderator Annica Hansen is onlangs gesteriliseerd. Het is de moeite waard dat er 41 jaar zijn verstreken sinds je moderator was tijdens “Galileo” of “Elton zockt” nadat je de oorlog had gezien, het “Bild” had gezien en had uitgelegd: “De Eingriff was blij met 30 krachten.” Hansen zei ondertussen dat hij geen kinderwens had en dat hij er blij mee was: “Het goede nieuws is dat dat niet zo is.”

Op Instagram zul je, als je volger en volger bent, altijd een kijkje nemen in het leven van je kind, altijd met kinderen. Maar de Wunsch danach heeft zijn waarde niet. Hansen erklärt: “Er valt veel over te zeggen, maar ik heb er zelf enorm van genoten.”

“Es ging mir psychisch plötzlich viel besser”

Annica Hansen geeft 900 euro uit aan sterilisatie en scheiding. Dit is de betekenis: “Als ik overgewicht heb, ben ik beter af met huisvesting, dan is het gunstiger.” De pillen en de hormonen zijn niet te verkrijgen, maar ze zijn ook gezond. Hansen heeft het genegeerd, er is niets gebeurd. Un: “Als ik de hormoonring vier jaar heb gehad, zal het psychologisch beter zijn.”

De afgelopen jaren zijn ze gewend geraakt aan de temperatuurmethode en de temperatuurbeheersing – die zijn riskant voor Hansen. Ze zei: “Die Sorge blieb immer. Diese Angst kan nicht mehr haben.” Als je vriendelijker bent, is je tante, nu zal het een beetje zelf zijn.

“Jede soll machen, was ihrem Lebenskonzept entspricht”

Sterilisatie laat immers Hansen jetzt ohne Eileiter achter. Nu zijn er twee verdiepingen, die kleiner zijn dan een Zentimeter, een Hinweis op de Eingriff. Hansen heeft als eerste het sterilisatiedatum van het sterilisatiemoment bereikt – de Frauenarzt is niet meer in staat om te herstellen. Deshalb sie nun daüber aufklären: “Wichtig ist, die richtigen Quellen und den richtigen Arzt zu finden. Jeder Frau mit Kinderwunsch wünsche ich a Kind. Jede soll das machen, was ihrem Lebenskonzept entspricht”, concretet sie.

Dat is niet in orde. Als Hansen werd geboren, zouden ze met zorg worden behandeld, zodat ze zouden worden gesteriliseerd en gesteriliseerd door onbetwiste symptomen. In Hansen’s Augen absoluut “übergriffig”.

Gn DE enter