Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

De heldenwisselende razernij van de Overwatch 2-professional gaat viraal vanwege de ‚krankzinnige‘ hergroeperingstactiek


Rakattacks krankzinnige heldenruil-waanzin in Overwatch 2 is viraal gegaan terwijl hij tussen vijf helden wisselt, zodat zijn team zich sneller kan hergroeperen.

Als het gaat om enkele van de belangrijkste aspecten die je in Overwatch goed moet aanpakken, is hergroeperen misschien niet de eerste prioriteit van de meeste spelers. Het is echter iets wat velen niet goed begrijpen.

Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat je niet in de war raakt door te ver van je team af te sterven, zodat jullie allemaal sneller ter zake kunnen komen en zo min mogelijk tijd verspillen met respawnen.

Artikel gaat verder na advertentie

En om ervoor te zorgen dat zijn team zich zo snel mogelijk hergroepeerde, voerde een Overwatch-professional, Rakattack, misschien wel het meest krankzinnige heldenruil-razernijspel uit, zodat zijn team zich kon hergroeperen en onmiddellijk ter zake kon komen.

Op de laatste dag van de Flash Ops NA Swiss Stages nam Rakattacks team, Dope Gaming, het op tegen Hypnos NA voor een laatste plek in de play-offs.

Overwatch pro haalt een waanzinnige koppeling tevoorschijn door in 20 seconden tussen 5 helden te wisselen

Op hun laatste map van Survasa stond Dope Gaming met 2-0 voor, en als ze het laatste punt veroverden, zouden ze zich kwalificeren. Nadat ze echter het derde punt een tijdje hadden vastgehouden, verloren ze een teamgevecht, waardoor het team verspreid achterbleef.

Artikel gaat verder na advertentie

Direct na het spawnen beukt het schild van Rakattack als Brigitte en wisselt vervolgens naar Moira en vervaagt om sneller uit de spawn te komen, schakelt over naar Lifeweaver om zijn teamgenoot naar de ingang te trekken, wisselt naar Lucio om zijn Sigma sneller te laten boosten, wisselt naar Mercy om een ​​nieuw leven in te blazen teamgenoot die net stierf, terugruilde naar Brig en zich hergroepeerde.

Als je het bijhield, waren dat 5 heldenwissels in een tijdsbestek van 20 seconden. En dit koppelingsspel hielp het team het volgende teamgevecht te winnen, omdat de vijanden er niet klaar voor waren dat het team zich zo snel zou hergroeperen, het spel zou winnen en een plek in de play-offs zou krijgen.

Artikel gaat verder na advertentie

Uiteraard lieten de reacties op het spel de spelers met open mond staan. „Dat is verdomd gek“, stond in een reactie, terwijl anderen het de meest „krankzinnige“ Overwatch-clip noemden die ze ooit hebben gezien.

Gn En tech