Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

De beste auto ter wereld


 1. Startpagina
 2. Verbraucher

De Fahrer des teuersten Autos der Welt leefde in een normaal mens. Einkaufen kan daar op eigen naam bij Lidl worden genuttigd.

Zürich – Bezoekers van Lidl-discounters in Zürich zijn blij om te zien dat de laatste dag niet slecht is, maar ze zijn ook verkrijgbaar in een auto op de Parkplatz des Discounters: de Bugatti La Voiture Noire. Nu een man kan bedenken dat een Bugatti zelf een bijzonder product is – maar dat is niet zonder de Grund “der” Bugatti La Voiture Noire en niet “een” Bugatti La Voiture Noire. De auto is een naam op zich, de 2019 op de Autosalon van Genève en de eerste dagen van 2022.

Teuerstes Auto der Welt op Lidl-Parkplatz in Zürich entdeckt

Ook al is de uitstraling natuurlijk, het zal niet onopgemerkt blijven, als je snel langskomt, zie je je smartphone en geniet je van een heerlijk hapje uit de nobele carrousel. Dazu schrijft verder

Vooral de inhoud wordt besproken in de Frage, in welke categorie Lidl als Discount-Marke thuishoort. Een klant uit de Verenigde Staten antwoordt: “Ik ben een ander persoon bij Lidl in de VS. Luxus is ook een belangrijke inkomstenbron van Walmart of de doelmarkt.”

De Bugatti La Voiture Noire bij Lidl?! Hete discussie op het net

En, wat een schande sindsdien. Lidl biedt weinig producten uit eigen land (Zwitserland) en breder geïmporteerde producten aan. Lidl is zeker betaalbaarder dan andere supermarkten.”

Lees meer: ​​Discounter of supermarkt – Was macht inherent aan de zaak?

Ene Nutzer is sceptisch en maakt zich zorgen over de hele schnapsschok: “De Bugatti was nu een slachtoffer en Cristiano Ronaldo zat achter het stuur. Het is een Fake of Ronaldo is een pleidooi. “We zijn trots op ons langdurige succes, dat van de huidige Top Stürmer van Real Madrid, van de Saoedi-Arabische Al-Nassr FC-trappen, van de Besitzer van de Voiture Noire sindsdien. Carspotters in Zwitserland kunnen in 2022 echter wel veel blijven reizen.

Der Bugatti La Voiture Noire – Een legende van vier wielen

Der Bugatti La Voiture Noire ist der teuerste Neuwagen der Welt (Stand 28. november 2023). De werkzaamheden kosten de Supercar schlappe elf miljoen euro. Zuzüglich Steuern umgerechnet etwa 16,7 Millionen Euro. De auto is een eerbetoon aan de Bugatti Type 57 SC Atlantic uit 1936.

Een Bugatti Vehicle noire, de beste auto ter wereld, geniet van een Lidl-Discounter Parkplatz
Kein alltäglicher Anblick: De eerste auto op Lidl-Parkplatz © Screenshot/X (ehem. Twitter)/@Falivenn

Sinds 1938 werden vier exemplaren van de Bugatti Atlantic leeg geproduceerd, maar geen van beide bestond. Der vierte Wagen, seinerzeit privat von Jean Bugatti, ältester Sohn von Bugatti-Gründer Ettore Bugatti, genoten, schreeuwt als verborgen. De auto verandert als man de Zweiten Weltkriegs voor de Beschlagnahmung deutscher Besatzungsmacht schützen wollte.

Het waren ook Bugatti’s in de straten van een enkel raam. Toch blijft de iconische La Voiture Noire onaangeroerd op de Spitze. Door de optische waarneming zit er veel verschil tussen de aanschafprijs en een indrukwekkend bedrag. De belangrijkste merken van de Bugatti Voiture Noire (Französisch für: Das Schwarze Auto) op een rij:

 • Enkelstuk op Bugatti Chiron basis
 • Hommage aan de verborgen Bugatti Type 57 SC Atlantic
 • Vorderwagen verlangt
 • Karakteristieke C-lijn gecomprimeerd
 • durchgängiges, geschwungogenes Leuchtband
 • sechs Auspuff-Endrohre
 • 8,0-liter-W16 met 1500 pk en 1600 Nm
 • Prijs 16,7 miljoen euro (met Steuern)
 • Cristiano Ronaldo is geen inwoner van de Eigentümer

Als je lang bij Lidl winkelt, kun je geen leider zijn. Toch is er nog steeds sprake van een opgegraven blik – ook al is er een flits op straat. (ls)

Gn DE bus