Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

De beste Apple Watch Black Friday-deals 2023


Black Friday is officieel hier en retailers bieden tijdens het evenement opmerkelijke kortingen op Apple Watch en andere smartwatches. Veel van deze verkopen lopen tot en met Cyber ​​Monday, en je kunt ook aanbiedingen vinden voor andere technologie-, fitness- en keukenproducten.

Wij hebben de beste deals voor smartwatches samengesteld, waaronder de nieuwste Apple Watch en Google Pixel watch waarvan wij denken dat u er meer over wilt weten. We zullen u de komende dagen blijven informeren over nieuwe besparingsmogelijkheden.

Beste Black Friday Apple Watch- en Smartwatch-deals 2023

Al onze onderstaande aanbevelingen zijn gebaseerd op onze eerdere berichtgeving en rapportage. We hebben ook een handvol producten toegevoegd die we zelf hebben geprobeerd, waaronder winnaars van de Select Wellness Award, Pet Award en Giftable Tech awards. We voeren deals uit via prijstrackers zoals CamelCamelCamel om ervoor te zorgen dat elk product de laagste prijs ooit heeft, of de laagste prijs in ten minste drie maanden.

Apple Watch-serie 9

Gemiddelde beoordeling van 4,6 sterren uit 497 beoordelingen op Amazon

Laagste prijs ooit

De nieuwe Apple Watch Series 9 lijkt misschien op eerdere modellen, maar Apple heeft nieuwe features toegevoegd die het een waardige upgrade maken. Het heeft een nieuw gebaar genaamd ‘dubbeltikken’ waarmee je het horloge kunt bedienen door je wijsvinger en duim samen te knijpen, wat een sneller en eenvoudiger gebaar is vergeleken met tikken, aldus NBC Select-verslaggever Harry Rabinowitz. Het horloge synchroniseert ook met de Health- en Fitness-apps van Apple om gegevens te verstrekken over uw trainingen en slaapgewoonten. Het horloge is verkrijgbaar in twee maten (41 mm en 45 mm) en er zijn tientallen horlogebandjes om uit te kiezen.

Apple Watch SE (2023, 2e generatie)

Gemiddelde beoordeling van 4,6 sterren uit 2.282 beoordelingen op Amazon

Met Apple Watch SE houd je je gezondheidsgegevens bij, waaronder je hartslag en slaapfasen. Met veiligheidsfuncties zoals ingebouwde GPS en val- en crashdetectie is het handig bij ongelukken. Hij is waterbestendig tot 50 meter en is verkrijgbaar in twee maten (40 mm en 44 mm).

AppleHorloge Ultra 2

Gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren uit 204 beoordelingen op Amazon

Laagste prijs ooit

De Apple Watch Ultra 2 kent kleine verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de Ultra 1, maar is nog steeds Apple’s premium sport-smartwatch. De Ultra 2 heeft een snellere S9-chip die de algehele prestaties van het horloge verbetert, een batterijduur (bij 36 uur) die bijna het dubbele is van die van de Series 9 en waterbestendigheid tot 100 meter, aldus het merk. U kunt ook een breed scala aan gezondheidsgegevens verwachten, zoals hartslag, slaapregistratie en meer.

Samsung GalaxyWatch 6

Gemiddelde beoordeling van 4,2 sterren uit 135 beoordelingen op Amazon

De Galaxy Watch 6 is een stijlvolle, lichtgewicht en comfortabele smartwatch. Het heeft een plat, rond display dat meldingen, hartslag, BMI, slaapzones, trainingen en meer bijhoudt. Het is verkrijgbaar in twee maten, evenals een klassieke optie, die duurder is. (De klassieke optie heeft ook een roestvrijstalen frame en de draaibare wijzerplaat rond de rand van het frame.) De vorige versie van de Galaxy Watch 6 verdiende een Select Wellness Award voor beste Android-fitnesstracker en we denken dat deze versie een waardige upgrade is.

Google Pixel Watch

Gemiddelde beoordeling van 4,2 sterren uit 1.942 beoordelingen op Amazon

De Google Pixel Watch 1 heeft een rond touchscreen-display en gebruikt verschillende sensoren om gegevens bij te houden, zoals hartslag, bloedzuurstof, elektrocardiogram, slaappatronen en meer. Het synchroniseert en geeft deze gegevens weer via de Google Fit- en FitBit-app (Google kocht FitBit in 2019). De Pixel Watch 1 is volgens het merk ook compatibel met alle soorten Android-telefoons.

Garmin Forerunner 745

Gemiddelde beoordeling van 4,7 sterren uit 928 beoordelingen op Amazon

Onze ervaring is dat de Forerunner smartwatches van Garmin geweldig zijn voor hardlopers, fietsers, zwemmers of andere atleten. De Forerunner 745 is compatibel met fietskrachtmeters en volgt meerdere vormen van zwemmen, waaronder baantjes trekken in het zwembad, zwemmen in open water en hardlopen. U kunt ook meerdere activiteiten combineren (zoals samen zwemmen en hardlopen) om uw aangepaste training bij te houden. De batterij van het horloge gaat volgens het merk tot zeven dagen mee.

Withings Scanwatch

Gemiddelde beoordeling van 4,1 sterren uit 7.583 beoordelingen op Amazon

De Withings Scanwatch heeft een meer traditioneel horlogeontwerp met fysieke wijzers. Maar het kan nog steeds uw slaap en stappen volgen. Daarnaast kun je kiezen uit drie maten (38 mm, 42 mm en 43 mm). Volgens het merk gaat de batterij bovendien tot 30 dagen mee op één lading. De hartslagmeter kan volgens het merk ook uw trainingen en de nachtelijke hartslag volgen.

Garmin Vivoactive 4S

Gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren uit 16.577 beoordelingen op Amazon

Met deze smartwatch van Garmin kun je slaap, hartslag, stappen en stressniveaus monitoren. U kunt ook muziek naar het horloge downloaden en eenvoudig te volgen trainingen vooraf laden die op het scherm kunnen worden afgespeeld. Andere features zijn onder meer GPS-navigatie en de batterij gaat volgens het merk tot 7 dagen mee.

Fitbit Versa4

Gemiddelde beoordeling van 4,4 sterren uit 3.088 beoordelingen op Amazon

De Versa 4 is ontworpen om slaappatronen, hartslag en een verscheidenheid aan trainingsplannen bij te houden. Volgens het merk heeft de batterij ook een batterijduur van meer dan zes dagen en is hij waterbestendig tot 50 meter. Garmin heeft ook een stressmanagementlogboek, begeleide ademhalingssessies en andere mindfulness-oefeningen toegevoegd voor dagen waarop u moet herstellen.

Wanneer is Black Friday 2023?

Black Friday vindt elk jaar plaats op de dag na Thanksgiving. Black Friday 2023 valt op 24 november. Maar experts vertelden ons dat Black Friday en Cyber ​​Monday niet langer alleen maar 24-uursevenementen zijn – ze zijn veranderd in wekenlange doorbuster-deals. De komende dagen blijven we u op de hoogte houden van nieuwe besparingsmogelijkheden en tips over wat u kunt kopen.

Waarom vertrouwen op Select?

Jordan Bowman is redacteur bij Select en houdt zich al meer dan vijf jaar bezig met deals en verkopen. Om de beste Black Friday smartwatch- en Apple Watch-deals samen te vatten, vond hij afgeprijsde producten tegen de laagste prijs ooit of de laagste prijs in drie maanden.

Bekijk Select’s diepgaande berichtgeving over persoonlijke financiën, technologie en hulpmiddelen, welzijn en meer, en volg ons verder Facebook, Instagram, Twitteren En TikTok om op de hoogte te blijven.

AanbevolenGn En Head