Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

De aanval van Steelers kent een vruchtbare dag na het ontslag van OC


CINCINNATI – Met nog 5:17 te gaan in de eerste wedstrijd van de Pittsburgh Steelers sinds het ontslag van aanvallende coördinator Matt Canada, nam running back Najee Harris een overdracht van quarterback Kenny Pickett en schakelde naar buiten.

Met een run van 13 meter droeg Harris de Steelers over 400 meter, een drempel die ze in 58 reguliere seizoenswedstrijden niet hadden gezien. Niet alleen doorbraken de Steelers die streak in hun 16-10 overwinning tegen de Cincinnati Bengals op zondag – ze versloegen ook voor het eerst het hele seizoen een tegenstander (424 yards ten opzichte van de 222 van de Bengals).

“We weten allemaal waartoe we in staat zijn”, zei Pickett. “We weten dat we in staat zijn om dat soort overtredingen elke week te laten zien. We konden het de afgelopen weken gewoon niet doen, maar het was geweldig. Het voelt goed om op deze manier samen te komen en een geweldige prestatie neer te zetten.” spel.”

De 424 yards waren ook de meeste winst door de aanval van de Steelers sinds ze 429 yards scoorden tegen de New Orleans Saints in week 16 van het seizoen 2018.

Het was een welkome aanblik voor een overtreding die op de 28e plaats eindigde in yards per wedstrijd tijdens de cruciale wedstrijd van AFC North.

“Ik denk dat we allemaal naar elkaar keken en wisten dat als dit gebeurde, we voor elkaar moesten spelen”, zei centrum Mason Cole. “We hadden allemaal een hand in het ontslag van Matt. We speelden niet goed genoeg om hem zijn baan te laten behouden, en we hadden het gevoel dat we het nu moesten redden, voor de jongens die hier nog zijn.”

Na het ontslag van Canada nam running backs-coach Eddie Faulkner de dagelijkse taken van de aanvallende coördinator over, terwijl quarterbacks-coach Mike Sullivan zondag de plays op zich nam.

Pickett, die een goede band met Sullivan heeft, zei dat het tijd kostte om zich aan te passen aan de play-calls van Sullivan.

“Het is absoluut anders”, zei Pickett. “Het is een nieuwe playcaller, dus je went een beetje aan de stroom van hoe hij dingen graag noemt, en dat is iets dat we zullen blijven gladstrijken, maar het voelde alsof we bij elke rit productieve schijven hadden, waardoor de bal heel goed.”

En in de eerste wedstrijd met een nieuwe coachingstructuur, zei brede ontvanger Diontae Johnson, had de aanval een tastbaar ander gevoel.

“Het verloop van het spel”, zei Johnson, terwijl hij de verschillen beschreef. “Alles. De telefoontjes die net binnenkwamen. Iedereen was aan het werk vandaag. Alleen al het zien van de energie was anders. We bewogen alleen maar de bal, speelden en gingen en we konden de klus klaren vandaag.”

Terwijl spelers als Johnson zeiden dat ze verschillen in de aanval opmerkten, zeiden anderen dat het niets drastisch was.

“Ik zei eerder deze week dat we de overtreding niet op grote schaal zouden veranderen”, zei Cole. “Dat kun je gewoon niet doen. Maar petje af voor Sully en Faulk, man, ze zijn gewoon super blij en trots op ze. Ze verdienen veel lof. Het was goed om te zien dat dit team en deze overtreding samenkwamen – en zo verder de weg op bij slecht weer en kom gewoon hierheen met de W.”

Coach Mike Tomlin waarschuwde dat de overwinning van zondag niet het signaal was dat alle aanvallende problemen van de Steelers waren opgelost. Hoewel de Steelers met hun afstandstotaal een reeks middelmatigheid doorbraken, scoorden ze toch slechts 16 punten. Bij aanvang van de wedstrijd van zondag scoorden de Steelers gemiddeld slechts 16,6 punten per wedstrijd, waarmee ze op de 28e plaats in de competitie stonden.

“Ik probeer niet met een brede kwast te schilderen en te doen alsof ‘Eureka!'” zei Tomlin. “We hebben gedaan wat we moesten doen om vandaag te winnen en we zullen blijven pushen.”

Pickett toonde ook verbetering ten opzichte van zijn recente optredens en voltooide 24 van de 33 pogingen voor 278 yards in de overwinning van zondag.

“Hij deed wat we moesten doen om te winnen”, zei Tomlin. “Jongens zoals ik en Kenny, we worden beoordeeld op basis van winnen en verliezen, en daar rennen we niet voor weg. Daar rennen we naartoe. Hij en ik zijn vandaag de winnaars.”

“Ik probeer niet met een brede kwast te schilderen en te doen alsof ‘Eureka!’ We hebben gedaan wat we moesten doen om vandaag te winnen en we zullen blijven pushen.”

pit

Steelers-coach Mike Tomlin

Pickett opende met een bijna perfect eerste kwart en voltooide 6 van de 7 pogingen voor 66 yards.

De enige onvoltooiing in het eerste kwart kwam na een aangooi naar Johnson in de eindzone. Johnson ving de bal en zette drie stappen voordat hij buiten de baan ging. Eenmaal buiten de baan sloeg een Bengaalse verdediger de bal los, en de scheidsrechters oordeelden dat de pass onvolledig was. Tomlin koos ervoor om de oproep niet aan te vechten.

“(De functionarissen) waren definitief, en ik verloor het zicht daarop”, zei Tomlin. “Er stonden een paar mensen tussen mij en hem in, ik kon de stappen niet tellen. Ze hebben er in het stadion niet meer naar gekeken, en we hebben er niet snel genoeg naar gekeken bovenaan.”

Een grote impuls aan de aanval was de opname van de strakke uiteinden. Pickett had een carrièredag ​​waarin hij zich zondag op strakke doelen richtte en 12 van de 14 passes voltooide voor 141 yards – zijn meeste voltooiingen en yards naar de positiegroep in een wedstrijd, volgens ESPN Stats & Information. Strak einde Pat Freiermuth zette een carrièrehoogtepunt neer met 120 ontvangende yards, het hoogste aantal door een strak einde van Steelers sinds Jesse James 138 had in week 2 van 2018.

Bij het eerste spel van de Steelers uit de scrimmage gooide Pickett een voltooiing van 24 meter naar Freiermuth over het midden van de spelactie, waardoor de aanval een vliegende start kreeg. Pickett ging regelmatig terug naar Freiermuth en sloeg hem ook voor voltooiingen van 29 en 16 yards. Voor een groot deel dankzij die connectie hadden de Steelers seizoenshoogtes van acht derde-down-conversies en zes explosieve acties (winst van minstens 20 yards). De Steelers scoorden ook gemiddeld 6,9 yards per spel op de eerste plaats, hun beste resultaat sinds week 16 van het seizoen 2020, dat dateert van vóór Canada’s ambtstermijn als aanvallende coördinator.

“We wisten duidelijk dat we de bal meer moesten bewegen”, zei Freiermuth. “Als aanval wil je uiteraard de veldpositie voor de verdediging bepalen, met eindpunten en zo. Het was een grote dag voor ons. Het voelde fijn om de bal naar believen te bewegen en vanaf hier gaan we gewoon verder en bouwen verder. Het.”

Gn En Head