Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Datenverlustiging: Google vindt de Freitag Konten


Als Google bezig is met helderzienden, dat is de langste tijd dat niet alle gegevens sindsdien inactief zijn geweest. Nutzers hebben er tenslotte voor gezorgd dat ze voorbereid zijn op de Konto-Löschung. Google biedt E-Mail-Benachrichtigungen en Adresse des Google-Kontos. Er is aanvullende informatie verstrekt over het e-mailadres dat kan worden gebruikt voor Kontowiederherstellung

Ze zijn ook niet opgenomen in onze e-mails, inclusief dateringen uit andere Google-producten, evenals documenten of foto’s uit de cloudinhoud van Google, en chats of beschikbare YouTube-video’s.

Een paar Ausnahmen zijn verdwenen. Een Google-Konto-gilt na twee jaar actief te zijn geweest, als we een van de volgende punkte zutrifft overwegen:

  • Vervolgens werd het Google-account gebruikt, kon een product, een app, een dienst of een abonnee van Google worden aangeschaft en deze werden ook actief gebruikt om te browsen.
  • das Google-Konto krijgt een Geschenkkarte met Geldwert.
  • Het Google-account is zodanig dat u de app kunt gebruiken voor uw financiële transacties, eraan kunt deelnemen, actief kunt zijn en sindsdien kunt deelnemen aan financiële transacties. U kunt een Google-account gebruiken als u een app beschikbaar heeft in de Google Play Store.
  • In mijn Google-Konto zijn we actief in mijn ervaring met de Family Link.
  • Het Google-account werd gebruikt om een ​​digitaal artikel te kopen, zie hieronder, en een boek met een film.

Gn DE bus