Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Data en locaties aangekondigd voor presidentiële debatten in 2024


De onpartijdige non-profitorganisatie die de afgelopen negen presidentsverkiezingen debatten heeft gevoerd, gaat volgend jaar door met vier evenementen, ondanks de beloften van de Republikeinen om te boycotten.

De Commissie voor Presidentiële Debatten maakte maandag de data en locaties bekend voor drie presidentiële debatten en één debat tussen de running mates van de kandidaten, beginnend op 16 september en eindigend op 9 oktober. De presidentiële debatten zullen plaatsvinden in San Marcos, Texas; Petersburg, Virginia; en Salt Lake City, Utah; met het vice-presidentiële debat in Easton, Pennsylvania.

Gekwetst door wat zij politieke vooringenomenheid noemen, hebben voormalig president Donald Trump en de Republikeinse Partij beloofd elk debat van de commissie buiten beschouwing te laten. Het Republikeinse Nationale Comité stemde vorig jaar voor het boycotten van de debatten van de commissie en zei dat ze in plaats daarvan “andere wegen zouden zoeken voor kandidaten om een ​​vrij en eerlijk forum voor alle Amerikanen te hebben.”

Gn En Head