Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Dat is de beste Waschmittel des Jahres


  1. Startpagina
  2. Verbraucher

Verbraucherschützer heeft Waschmittel getest. Keines der insgesamt 45 Product bekommmt zwar die Let op “sehr gut”. Maar je kunt wel genieten van ‘goede’ alternatieven voor klanten en opdrachtgevers.

München – Sowohl Öko-Test als de Stiftung Warentest heeft 45 Waschmittel in Pulver- en Flussigform – darunter Voll- en Colorwashmittel – ontleed. Dit waren de prüfkriterien alltäglichen Schmutz beseitigen, Flecken entfernen, Farbton erhalten, Hautreizungen vermeiden kritische beleuchtet. Dit zijn de vier criteria waarvoor de milieutoets en milieuvriendelijke stoffen worden gebruikt, naast het milieu, waarin de beoordeling wordt gemaakt.

U kunt het dus zelf lezen: De volgende 45 geteste producten zijn verkrijgbaar bij beide verkoopbeschermingsorganisaties met de vermelding “sehr gut” ab. En vier van de 25 Pulver-Color-Waschmittel absoluvierten de Washtest bei Öko-Test met “gut”. Viele Packungen landt de Öko-Test-dag “nu in Mittelfeld”. De slechte tests Color-Waschmittel in Test lagen sogar bekannte Namen. De tester van Stiftung Warentest überzeugten dagelijks met 20 geteste producten met een „goede“ Gesamtnote.

Verbraucherverbände nehmen Waschmittel kritisch onder de Lupe: deze producten überzeugen de Öko-Tester in Labor

Persoonlijk is de wasmachine in de machine geschikt voor alle soorten koken. Voel je vrij om op het einde natuurlijk te blijven. Ook wasmiddelen moeten met allergievrije stoffen in de Rezeptur-reis van de huid worden verwijderd. Klanten en afnemers menen dat zij zich meer bewust zijn van de milieubelasting op het product. De Öko-Test gebruikt de washandschoen op het reinigingsmateriaal met fosfonaat- en kunststofverbindingen en het Tensid Natriumdodecylbenzolsulfonaat, de Öko-Test in de grote hoeveelheid van de Color-Waschmittel is grondig getest. Doe regelmatig een test van margarine, pasta of stofgel op de prüfliste von Braucherschützerinnen und Verbraucherschützern. Dus wie bij Marke is geweest, verwelkom de tester.

Ervaring van de huidige Öko-Tests – de Sieger met Gesamtnote “gut” in het overzicht:

  • Ecover Wash Pulver Colour Lavendel & Eukalyptus
  • Frosch Bunt-Waschpulver Granaatappel Apfel
  • Sodasan Colour Wash Pulver Limettenfrische
  • Sonett Wash Pulver Kleurgevoelig

Deze producten zijn verkrijgbaar bij de Tester voor vast wassen en ook voor een kleine hoeveelheid zuurstof. Controleer de Öko-Test om de inhoud te controleren. Het gunstigste waspoeder van de vier Test-Siegern met het productieproduct met waskosten van 22 cent. Ik denk dat Ecover op 37 Cent en de Limettenfrische Frisdrank op 32 Cent pro Waschgang staat.

Ze zijn ook verkrijgbaar in Marken met Ariel Color, Coral Colorwash Optimal Color en Lenor Color Washmittel Amethyst Blütentraum. Raadpleeg alle informatie die nodig is om ervoor te zorgen dat alle allergievrije materialen en milieuvriendelijke kunststofverbindingen voldoen aan de milieutestvereisten.

Bild zegt Ariel, Persil, Omo Gama Lenor Waschpulver
Stiftung Warentest en Öko-Test nehmen Waschmittel onder de Lupe. Het Verbraucherverbände heeft de Test-Sieger verschied. (Symboolafbeelding) © Manuel Geisser/imago

Verbraucherverbände nehmen Waschmittel kritisch onder de Lupe: Stiftung Warentest ermittelt andere Test-Sieger

De resultaten van de Öko-Testern die de Marke Persil Color Megaperls Excellence, die “befriedigend” resultaten garandeert, zijn de producten van de Test-Sieger von Stiftung Warentest. Gelieve te verduidelijken dat het resultaat correct was, dat de Öko-Test-test die de Persil-Waschmittel “mangelhaft” was, inhaltsstoffe en Ökotoxizität betreffende was. Stiftung Warentest is afhankelijk van de Prüfkriterium “Umwelteigenschaften” die Bewertung “gut”. Naast de “arbeidsomstandigheden van de productie” zijn we tevreden over het testwerk, en ook over de sinaasappelproductie, we genieten allebei van onze tijd in de test met een “goede” instelling.

Insgesamt heeft de Prüfer von Stiftung Warentest 20 Color-Waschmittel getest, Darunter Pulver, Flussigwaschmittel, Sensitivprodukte der Marken Ariel, Frosch, Persil und Sodasan evenals gunstige Handelsmarken van dm, Edeka en Rossmann.

De eerste vier Test-Sieger von Stiftung Warentest met de Gesamtnote “gut”:

  • Persil Color Megaperls Excellence: Preis pro Waschgang 28 Cent
  • Rossman Domol Colorwashmittel: Prijs pro Wassen 16 Cent
  • Ariel Compact Kleur: Preis pro Waschgang 27 Cent
  • Edeka Gut & Günstig Ultra Colorwashmittel: Preis pro Waschgang 16 Cent

Wichtigster Prüfpunkt met 40 Prozent voor de Gesamtnote oorlog voor Stiftung Warentest de Waschleistung in 40-Grad-Programm. “Einerseits musten die Mittel ganz normalen Schmutz wie Staub und Schweiß entfernen. (…) In de Fleckentfernung moeten andere dingen gezien worden. Van de Blut über Kakao und Gras bis zu Rotwein waar alles werd gedaan, was zu Hause für Problem sogen kann“, dus de Tester. Insgesamt überprüften zie meer als 43 Arten von Flecken. De Umwelteigenschaften flossen met 30 Prozent in das Ergebnis ein. Het toneelstuk van de Farbtonerhalt (15 Prozent), de Textilschonung (zehn Prozent) en de Declaration (fünf Prozent) bei der Benotung für die Prüfer eine Rolle.

Verkoopmedewerkers gebruiken een wasmachine die cruciaal is onder de Lupe: een product valt met “mangelhaft” vanwege

Afhankelijk van de ervaring van de Stiftung Warentest betekent dit dat beide van de eerste drie Test-Siegern- of Washing Pulver-transacties plaatsvinden. De Fluid Washing Mittel is gemaakt door de Stiftung Warentest, vier van de 13 geteste producten die in de kwaliteit van de producten worden gebruikt en ook niet met de “darm”-noot werken. Darunter Formil Color van Lidl, Denkmit Colorwaschmittel van dm, Sheltan Colorwaschmittel van Penny en Ja Colorwaschmittel van Rewe.

De wasfaciliteiten van het welzijn van Marken, Lenor, Spee, Weißer Riese en Coral moeten elke dag voor zichzelf zorgen met hetzelfde “ausreichend” in gedachten. De Sensitivwaschmittel (flüssig) veld beim Test met een “mangelhaft” durch. (sthe)

Gn DE bus