Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Dagelijks van 12.00 tot 21.00 uur – het kerstbos van Amstettner verspreidt een adventssfeer


ams48ams kerstbosopening

Bij de opening van het Amstettner Kerstbos werden de vertegenwoordigers van de gemeente met burgemeester Christian Haberhauer, loco-burgemeester Dominic Hörlezeder, gemeenteraadslid voor Cultuur Stefan Jandl en vertegenwoordigers van de stadsmarketing muzikaal begeleid door de jeugdmuziekgroep “Birnblech”.

Foto:
Gartler

IIn het hart van de stad verwelkomt het Amstettner Kerstbos nu bezoekers op het centrale plein. Tijdens de adventsperiode toveren talloze bomen de binnenstad om in kerstsfeer.

Bij de opening en verlichting van de grote kerstboom op 24 november werden de vertegenwoordigers van de gemeente, onder leiding van burgemeester Christian Haberhauer, muzikaal begeleid door de formatie “Birnblech”.

Het Christmas Forest-programma wordt voortdurend bijgewerkt. Naast talrijke gezellige en deels overdekte gastrohutten met warme dranken en culinaire lekkernijen is er dit jaar voor het eerst ook een pop-uphut met wisselende highlights. Ook kunt u zich verheugen op live kerstmuziek.

De Kerstbosexpress nodigt u elke zondag opnieuw uit voor een gratis ritje van 14.00 tot 15.00 uur. Het Amstettner Kerstbos is tot 23 december dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uurAustria News