Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

“CSI: Miami” sterrenweergave: foto! David Caruso tankt | Unterhaltung


Hoe zit het met het probleem?

De man met het rotte, lange haar en het witte haar ziet eruit als iemand die er verstand van heeft. Is het waar? Die Lösung: “CSI: Miami”-ster David Caruso (67)! Als rechercheur Horatio Caine was er in 2002 een Mega-Series-ster.

Na het einde van de serie zie je de caruso in het ramplicht van Hollywood en het daglicht in de open lucht – die hier in november met een tank staat in de San Fernando Valley, Californië.

David Caruso die zijn man kent: Zoals Horatio met zijn Markenzeichen op de Nase – signaalgever Sonnenbrille

David Caruso die zijn man kent: Zoals Horatio met zijn Markenzeichen op de Nase – signaalgever Sonnenbrille

Foto: picture Alliance / Mary Evans Picture Library

“CSI: Miami” werd in 2012 uitgebracht na de serie en 232 afleveringen. Danach Stieg Caruso is een kunstenaar en een open galerie in Los Angeles.

Een dieser findest du Inhalte op YouTube

U kunt uw YouTube en andere sociale media gebruiken om met hen te communiceren en gebruik te maken van uw sociale zekerheid.

De man, geboren in Queens, New York, was betrokken bij filmproductie en speelde vervolgens rollen in verschillende tv-series. In 1976 traden ze op met een Schnupperkurs in de Amerikaans-Amerikaanse Seifenoper “Ryan’s Hope”. Dort speelde daar in een Hotel-Angestellten. 18 Jahre später, 1994, na de eerste verjaardag: Caruso won een Golden Globe voor zijn rol als rechercheur John Kelly in ‘NYPD Blue’.

Maar ik heb het kunnen testen en het blijft zo “ CSI: Miami” – Baas Horatio Caine. Dieser Mittelt met zijn team onder de Tropical Sonne Floridas, in de Millionenstadt Miami. Met meer dan 23 miljoen reacties zijn de publicaties in de VS in september 2002 de beste quote voor de einstündige Krimiserie sinds acht jaar.

Over de Mega-Hype zei Caruso dat hij snel gelukkig zou zijn: “Ik denk dat de mens gemakkelijk van die Falle kan profiteren, als de mens erdoor getroffen zou worden.” En hij zou graag willen zeggen: ‘Het is waar, we kunnen die show niet hebben, noch een Weile-machen.’

David Caruso en Kollege Adam Rodriguez tijdens de Tatort-inspectie in “CSI: Miami”

David Caruso en Kollege Adam Rodriguez tijdens de Tatort-inspectie in “CSI: Miami”. Caruso speelt in zijn eigen tijd met hoofdofficier Horatio Caine als bomexperts met fotografisch geheugen

Foto: picture-alliance / Mary Evans Picture Library

En was, wanneer niet?

Caruso is altijd positief en optimistisch: “Het goede karakter is dat we in de heutigen Welt, met zo’n positieve instelling in de subhaltungssector, er altijd blij mee zijn.”

Er is nog tijd, alles kan snel gedaan worden. Kijk eerst naar de “CSI: Miami”-familie met een verscheidenheid aan karakters: Evan Ellingson (die Horatio Caines Sohn speelt) speelde 35 jaar. Ebenfalls sterft Jahr gestorben is een Bekannter von Caruso van “NYPD Blue”: der Kinderstar Austin Majors (†27).

Gn DE enter