Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Cristiano Ronaldo Droht Milliardenstrafe Werbung voor Kryptowährungsbörse Binance


Wirtschaft Wegen Werbung

“Betrügerisch en gesetzeswidrig” – Cristiano Ronaldo droogt Milliardenstrafe

Cristiano Ronaldo verdient geld in Saoedi-Arabië Cristiano Ronaldo verdient geld in Saoedi-Arabië

Cristiano Ronaldo verdient geld in Saoedi-Arabië

Quelle: AFP/-

Een deal met de financiële steun van Binance zou voor superster Cristiano Ronaldo kunnen uitlopen of een financiële ramp kunnen betekenen. Bij een van de federale rechtbanken in Florida wordt één klacht ingediend tegen schadevergoeding van het hoogste vereiste bedrag van een miljoen dollar – waarbij de drugs worden gewogen.

Fußballer Cristiano Ronaldo is de beste oplossing voor de financiële crisis tussen de twee partijen. Bij een van de federale rechtbanken in Florida is één klacht ingediend ter schadevergoeding van één miljoen dollar (ongeveer 910 miljoen euro) voor Stürmerstar.

Met de informatie die beschikbaar is voor de ontwikkeling van Non-Fungible Tokens (NFT) van Binance, wordt u hier door Ronaldo “betrügerisch en gesetzeswidrig” geïnformeerd. NFT verwijst naar Duitse “niet geldige Wertmarken”, die worden ondersteund door de technologie van de Blockchain, een digitale databank. Dit is hoe de NFT een enkel voorbeeldobject produceert.

Digitale Wertmarken zijn een boom geworden, maar de NFT-Geschäft werkt samen, waarbij de Krypto-Branche uit Skandalen en Markteinbrüchen erschüttert.

Lees Sie auch

Kunstwerken zitten in één stuk digitale uitsneden, die door NFT’s uit één stuk zijn gemaakt

Voor de Fußballweltmeisterschaft 2022 in Qatar presenteerde Ronaldo zijn eerste NFT-Sammlung met zijn handtekening “CR7”. Ze kunnen de toegevoegde standbeelden bekijken die de ster vertegenwoordigen op iconische momenten die de sportieve luchtweg aangeven. De prijzen voor Ronaldo’s NFT-serie liggen tussen de 77 en 10.000 dollar.

Lees Sie auch

Powerteaser

In het Klageschrift ist von einem sagenhaften Erfolg der Werbung für seine Partnerschaft mit der Kryptowährungsbörse die Rede. Ze zullen dus blij zijn met de uitbetaling van de Binance na de aankondiging van de NFT-Aktion van Ronaldo met 500 aandelen. Vanwege de partnerschappen van Binance met prominente spelers die betrokken zijn bij hun investeringen en particuliere investeringen, gaan zij in discussie met klager.

De afgelopen week kregen we ‘s werelds grootste financiële steun van Binance, na de resultaten van de US-Wertpapergesetze der Zahlung een Strafe von fast four Billion Dollars. Ik wil u graag bedanken voor uw goede wensen en uw chef-kok Changpeng, maar u ontvangt vooraf geen geld van het platform.

Een stelle vindt zijn inhalte von Drittanbietern

Aangezien u interesse heeft in uw gegevens, is het belangrijk om te weten dat uw interesse in uw persoonlijke gegevens groot is en dat u bereid bent uw wensen (en uw interesse in uw gegevens) te accepteren (zoals in de EWR). Indem du den Schalter auf “an” set, stimmst du diesen (jederzeit brederruflich) zu. Die omfasst auch deine Einwilligung in de beste persoonlijke gegevens in Drittländer, in de VS, nach Art. 49 (1) (a) DSGVO. Meer informatie over wat u te weten komt. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van uw tijd in de Schalter en in uw privacy.

Gn DE bus