Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Corona-maskerzorg voor kinderen: leer meer over Wirksamkeit


Wissenschaft Metastudie

Onderzoek naar informatie over de gezondheid van het coronamasker voor kinderen

AKjpg

Mädchen mit Mund-Nasen-Schutz - kein unnewöhnlicher Blick in de Coronazeit Mädchen mit Mund-Nasen-Schutz - kein unnewöhnlicher Blick in de Coronazeit

Mädchen mit Mund-Nasen-Schutz – kein unnewöhnlicher Blick in de Coronazeit

Quelle: Getty Images/Catherine Delahaye

Hier kun je onze WELT-podcasts beluisteren

Omdat je interesse hebt in de inhoud, is er een grotere bereidheid om betrokken te zijn bij de Übermittlung und Verarbeitung von Personenbezogeneen daten nie, da die Anbieter der ingebetteten Inhalte als Drittanbieter diese Einwilligung wish (In diesem Zusammenhang können auch Nutzungsprofile (uaf Basis von Cookie -IDs) gebildet en woede werden scherp, auch außerhalb des EWR). Indem du den Schalter auf “an” set, stimmst du diesen (jederzeit brederruflich) zu. Die omfasst auch deine Einwilligung in de beste persoonlijke gegevens in Drittländer, in de VS, nach Art. 49 (1) (a) DSGVO. Meer informatie over wat u te weten komt. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van uw tijd in de Schalter en in uw privacy.

Gedurende de lange periode moeten kindermaskers worden gedragen, evenals de omgeving voor de verspreiding van het coronavirus. Nu is er een analyse gemaakt van een grote groep onderzoeken, die de duurzaamheid van de massadata zullen garanderen. Je kunt ook je herinnering beëindigen.

IIn de Corona-periode zijn de Ländern Maskenpflicht für Kinder ab dem Grundschulalter in Schulen, öffentlichen Einrichtungen, Geschäften, Arztpraxen, Bussen en Bahnen. Sommige wetenschappelijke onderzoeken, waarbij de gezichtsmaskers gerechtvaardigd waren, waren nuttig; Een beschermingslast tegen infectie met het Sars-Cov2-virus door maskers op kinderen was niet mogelijk, maar een maskerlast voor kinderen valt niet onder de erkenning van het virus: dit is het resultaat van een forensisch team van Britse en Amerikaanse artsen, epidemiologen, infectiewetenschappers en d Kinderärzten. De groep diende een metastudie in, die op 2 december werd gepubliceerd in het internationale Fachzeitschrift für Kinderheilkunde Archives of Disease in Childhood (ADC) in Groot-Brittannië.

Onder leiding van Microbiologin is Johanna Sandlund betrokken geweest bij een team over dezelfde data, ervaringen en onderzoeken, die verantwoordelijk zijn voor de coronaperiode met de gezondheidszorgmaskers voor kinderen en hun bescherming tegen Covid-19. Deze bestanden zijn van 600 tot 600 jaar geleden en worden tot februari 2023 uit het onderzoek verwijderd, zodat het team ze kan bekijken en screenen.

Van deze Gesamtzahl blieben nur 22 übrig, die den Standards entsprachen, met denen sich een Aussage über een mögliche Wirksamkeit ontmoet ließ en welche die Forscher systematisch ontleedt. De Ergebnis: 16 Beobachtungsstudien-onderzoeken, daten zijn kleine Auswirkungen von Maskenpflicht bij kinderen op de Infektionsgeschehen gab. Door meer studies op onze scholen, in de context van onze academische studies, zijn we ons immers ook meer bewust van de gevolgen: ze vormen daardoor “een kritisch en ernstig risico”. Aan de andere kant zijn ze van elkaar gescheiden en vallen ze niet onder de Schultage of de grote groepen maskers en zijn de maskers niet beschilderd. Deze onderzoeken werden ook onafhankelijk van andere onderzoeken in Boston, North Carolina, Arizona en Canada uitgevoerd.

Voor de analyse van de onderzoeken zijn de groepen grondig onderzocht, de uitkomsten van de onderzoeken waren helder, waardoor het transparante en bruikbare informatie was.

Lees Sie auch

Volledig lichaam van vrouwelijke student in casual outfit zittend op de trap met smartphonebeker en rugzak terwijl ze problemen heeft met pesten

De Maskenpflicht für Kinder war schon zur Zeit der Einführung eine der Corona-Maßnahmen, die meisten polarisierte. Op geen van de nutsvoorzieningen werd inbreuk gemaakt. Ook komen door het maskeren van psychische en fysieke schade problemen als communicatieproblemen, lichamelijke problemen en ernstige irritatie altijd aan bod. De Forscher-verwerking in het papier op het werk, de oplossingsproblemen die zich voordoen bij het leren.

Kein Beleg für Schutz – Forscher warnen

Onder deze omstandigheden kunt u de juiste informatie vinden, die u zal helpen uw kinderen te beschermen tegen hun eigen bescherming in de omgeving van Covid-19. Om ervoor te zorgen dat de kinderen veilig en onbezorgd zijn, komen de maskers goed van pas, en zullen ze blij zijn: “Eigenlijk moet je zorg dragen voor de maskers van je kinderen zonder enige risicoanalyse. Het effect van het maskeren van kinderen en het voorkomen van de verspreiding van Covid-19 wordt daarom niet beïnvloed door het feit dat ze worden uitgewist.”

Al deze zaken zijn van bijzonder belang. We zijn eraan gewend nieuwe kinderen te krijgen met onopgeloste behoeften, en met het potentieel om met deze risico’s om te kunnen gaan, zijn ze dat ook – “vooral voor kinderen, die getroffen worden door een speciale beschermende groep”. Medizinisch könnten solche Eingriffe “Ethisch gezien niet volgens de wet uit te voeren, maar dat is tenslotte zo zonder dat er schade kan worden aangericht”, legt Sandlund van de Forschergruppe uit. Voor de geaccepteerde Standaard, die in de eerste plaats een Interventie is, waarna de Nutzen werd gebruikt, geldt het volgende: ‘De last van het verantwoordelijk zijn, dat is het enige doel van het werk, en ook nuttig zijn, ligt in de verantwoordelijkheid van de persoon, de instelling of de organisatie die verantwoordelijk is voor dit werk.” und empfiehlt“, zo is het duidelijk.

Lees Sie auch

Dubbelimpfung

Het is belangrijk om te bedenken dat de federale overheid verantwoordelijk is voor de inspanningen van Sandlund om “meer urgente aandacht, pandemie-gerelateerde politieke inspanningen en fundamentele inspanningen voor het verzamelen van gegevens” te garanderen. Hiermee moet rekening worden gehouden bij het beoordelen van de risico’s en voordelen van het duidelijk definiëren van duurzame zielen: “Als gevolg van een ethische visie worden kinderen behandeld als een veilige groep, die uiteindelijk beide hun leven ten goede komen.”

De politieke nadruk moet worden gelegd op een hoog niveau van kwaliteitsborging en het vermogen om de schade te begrijpen. Bovendien moet er gezorgd worden voor de medische zorg voor de persoonlijke gezondheid en zorg, vanwege de “kleine hoge risicofactoren” die aanwezig zijn, waardoor het gebruik van maskers die kinderen tegen infecties en overmatige infecties voorkomen, wordt verhinderd.

Een stelle vindt zijn inhalte von Drittanbietern

Omdat je interesse hebt in de inhoud, is er een grotere bereidheid om betrokken te zijn bij de Übermittlung und Verarbeitung von Personenbezogeneen daten nie, da die Anbieter der ingebetteten Inhalte als Drittanbieter diese Einwilligung wish (In diesem Zusammenhang können auch Nutzungsprofile (uaf Basis von Cookie -IDs) gebildet en woede werden scherp, auch außerhalb des EWR). Indem du den Schalter auf “an” set, stimmst du diesen (jederzeit brederruflich) zu. Die omfasst auch deine Einwilligung in de beste persoonlijke gegevens in Drittländer, in de VS, nach Art. 49 (1) (a) DSGVO. Meer informatie over wat u te weten komt. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van uw tijd in de Schalter en in uw privacy.

Gn De hed