Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

College Football Playoff-ranglijst: FSU buiten de play-offs, op nummer 5
Ranglijst College Football Playoffs: FSU buiten de play-offs, nummer 5 – Tomahawk NationCharles Mays/Tomahawk-natie

Met een 16-6 overwinning op de Louisville Cardinals in het ACC Championship verstevigden de Florida State Seminoles een 13-0 record en een van de beste cv’s van universiteitsvoetbal.FSU opende het seizoen met een opzienbarende overwinning op LSU, de eerste van acht overwinningen op voor bowl in aanmerking komende Power Five-teams (de meeste van het land). De Seminoles hebben drie overwinningen behaald in de top 25-competitie: Louisville, LSU en Clemson.

In de laatste College Football Rankings van het seizoen 2023 stond Florida State op nummer 5 achter de nummer 1 Michigan Wolverines, nummer 2 Washington Huskies, de nummer 3 Texas Longhorns en de nummer 4 Alabama Crimson Tide.

Het is de eerste keer sinds de oprichting van de BCS dat een ongeslagen Power 5-team de kans werd ontzegd om voor een nationaal kampioenschap te spelen tegen een team dat één verlies had geleden.

Lees verder

Terug naar boven ↑

Gebruiksvoorwaarden / Privacyverklaring

© 2023 Vox Media, Inc. Alle rechten voorbehouden

Gn En Head