Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Catastrofe voor de bouwsector: de wegenbouwbarrière van KfW stopt


  1. Startpagina
  2. Wirtschaft

Wegen van de Haushaltskrise der Bundesregierung glinsteren de Baubranche in de nächste Krise. De Förderung von Bauvorhaben Muss werd tegengehouden. Voor wie lang, bijna niemand.

Berlijn – De bouwsector wordt geconfronteerd met een catastrofale gebeurtenis. Sinds de opkomst van de Baukosten en Zinsen, zullen we de Auftragslage-mijlen hebben. Deze branche is gebaseerd op bedrijfskunde en een beperkte planning. En toch is het zo: After the Urteil van het Federale Regering voor Klimaat en Transformatie Fonds (KTF) ondersteunt de gezamenlijke ontwikkeling van de federale regering van de Kippe. De minister van Financiën heeft een regelgevend kader vastgesteld en was tevens verantwoordelijk voor de constitutionele KfW Bank. Vier Förderprogramma liggen op Eis, weitere könnten volgen.

KfW stopt Förderungen im Bereich Wohnen und Bauen

De KfW-update eind november (22 november) is een mooie gelegenheid om je voor te bereiden op vier programma’s voor wonen en bouwen. Met meer steun als we weg kunnen blijven van het federale ministerie van Landbouw, zullen we hoe dan ook meer informatie ontvangen, zodat alle eerdere informatie hierdoor niet wordt beïnvloed, omdat de Förderbank ook beschikbaar is op de startpagina.

Bereits zugesagte Förderdarlehen en Investitionszuschüsse dieser Program seien von der Haushaltssperre maken zich geen zorgen. De overeenkomst zelf heeft betrekking op het programma “Alterrecht Umbauen”, het gemeenschapsgezondheidsprogramma “Energetische Stadtsanierung”, dat de sociale welvaart bevordert, en ook op het BMWSB-Härtefallprogramm für livingsunternehmen informatie over de gezondheidskosten van energie.

Mogelijk wilt u ook meer weten over het programma van de Federale Bank in kwestie. “We zullen doorgaan met ons bezoek aan alle regio’s, op basis van de belangen en steun van onze klanten”, zegt de KfW.

Baukollaps droht erneut: Wiederholung der Geschichte

Het oplossen van het probleem en het vinden van een manier om het verdere ontwikkelingsprogramma te financieren zou de ontwikkeling van de sector helpen verbeteren. Als de relaties met de investeerders verloren zouden gaan, als het bouwproject zou worden stopgezet, zou dit resulteren in prestatieverlies.

Wohnungsmarktbericht Nedersaksen
Die Baustellen in Deutschland blijven nog steeds actief. © Cindy Riechau/dpa

Damit maakt zich hier zorgen over, het is lang geleden dat het onderzoek in Ampel-Regierung werd afgerond, vanaf 2022 werd de KfW-55-Förderung stopgezet – de Branche en ihre Investeerders zullen er blij mee zijn. Damit begon de ellende, de vertraging werd bedorven. Vor einer Wiederholung dieser Geschichte warnt auch Reiner Braun vom Research Institute Empirica in der Economische week: „Was letztes Jahr im Kleinen passionert, geschieht nun im Großen“. Er bestaat bezorgdheid dat de sector volledige onzekerheid zal ervaren.

We bekijken de Bundesregierung zuruhigen: Het wordt het meest geldelijk voor 2024, zegt de Baupolitische Sprecher van de FDP, Daniel Föst, van Economische week, wat belangrijk is voor de gezondheid en het energiebehoud. Het volgende programma zal het komende jaar verschijnen, inclusief het Bauministerium: “Het klimaatveranderingsprogramma (KFN) en het gezinsontwikkelingsprogramma (WEF) zullen in 2023 volledig ontwikkeld zijn”, daarom zal er een nieuw artikel in de krant verschijnen. Tot 2024 zal er immers niemand zijn.

Met materiaal van dpa

Gn De hed