Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Bundeshaushalt: Neubauer fordert Einstufung der Klimakrise als Haushaltsnotfall


Die Klimaakivistin Luisa Neubauer stelt uitzichten op de Milliardenlochs voor in het Haushalt die Einstufung der Klimstijging als Notlage zur Umgehung der Schuldenbremse. Dit betekent dat de federale regering in staat zal zijn haar middelen te mobiliseren en dienovereenkomstig te financieren. Augsburger Allgemeinen. “Gleichzeitig ist jetzt jetzt der Zeitpunkt come, climate-change Subventions zu hinterfragen, für that we will have open money”, vervolgde de toespraak in de Duitse Fridays-for-Future-Section.

Vrijdag voor de toekomst voor ruim 100 miljard euro energie voor klimaat en veiligheid, concreet Neubauer. “Dat is een goede zaak voor de komende jaren. Het zegt niets in alle duidelijkheid, maar dat is het niet”, zei ze.

Als gevolg van het huishoudelijk toezicht van de federale constitutionele hoven zal de Ampelcoalitie in de toekomst plaatsvinden Schuldenbremse aussetzen. Federaal minister van Financiën Christian Lindner (FDP) kon dit tijdens de laatste week van de nacht doen. Met een nachtelijke sfeer voor de jaren van de regering van de Bondsdag “zal er een beslissing plaatsvinden voor de festiviteiten van een nieuw jaar 2023”, aldus Lindner.

De Juso-Vorsitzende Philipp Türmer heeft de Abschaffung der kunstassungsrechtliche verankering van Schuldenbremse gefordert. “Wir müssen uns entscheiden, gebaseerd op het klimaat van de Schuldenbremse wollen”, zei het hoofd van de SPD-Nachwuchsorganisation der Rheinische Post. “De Schuldenbremse moeten voorbereid zijn op 2024 en zullen zo snel zijn dat ze de Grundgesetz kunnen veranderen. Auf dem Bundesparteitag zal worden besproken.”

Het bericht van de Jungenvakbond, Johannes Winkel, zal u informeren over de toekomst van de schuld voor 2024. “Dus kom op, de CDU en CSU moeten klagen”, eiste de chef-kok
CDU/CSU-Nachwuchses beim Nachrichtenportal t-online. De toekomst van deze generaties is immers niet zonder gevolgen voor het milieu, maar ook binnen een economische omgeving. U moet dan zelf toezeggingen doen om daar de belangrijkste posttaken uit te voeren.

Wegner opent voor hervormingen

Voor een enkele Ausnahmeregulatie door de Gesetzgeber strikte Vorgaben-macht. Ze zeggen: “voor de natuurlijke omgeving van de situatie, die verantwoordelijk is voor de controle over de staat en de politieke financiering daarvan.”

Voor een betere bescherming van de schulden heeft de Ampel een hoger niveau van vrijheid in de Bondsdag en draagt ​​zo bij aan een betere immuniteit van de Unie. CDU-chef Friedrich Merz heeft gezegd dat de regering in goede handen is. In der FAZErklärte Generalsekretär Carsten Linnemann, de Schuldenbremse hoorde zur Union “wie der Fisch zum Wasser”. Als u rechtstreeks Kamerlid bent in het interview met de RND, wordt u vanaf hier betrokken bij de Ampel.

De hele rest van de wereld in de CDU had weinig realiteit, het was de juiste overgang met de Schuldenbremse angeht. De Berlijnse Regierender Bürgermeister Kai Wegner, de minister-president van Saksen-Anhalt Reiner Haseloff en de minister-president van Saksen, Michael Kretschmer, zeiden dat ze graag de hervorming van de Schuldenbremse zouden willen bespreken.

Gn De hed