Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Bündnis 90/Die Grünen: Parteitag bestätigt Lang und Nouripour als Grünenvorsitzende


De Federale Partij van de Groenen heeft Ricarda Lang en Omid Nouripour als leidend duo. De 29-jaren duren lang bij de Vorsitzendenwahl 82,3 Prozent der Delegiertenstimmen. Wilt u uw plaats reserveren voor uw dierbaren, dan ontvangt u in de toekomst ook meer informatie. Nouripour wurde 79.1 Prozent der Stimmen im Amt bestätigt.

Er zit al heel lang veel vreugde in, evenals mijn eerste bezoek. In januari 2022 zien we je digitaal Partij-label insgesamt 75.93 Prozent der Stimmen erhalten. Bij de anschließenden Briefwahl, de ergebnis absicherte, erhielt si dann 78,73 Prozent der Stimmen.

Nuripour schnitt diesmal schlechter ab: There hatte 2022 zunächst 82,6 Prozent getkommen und bei der späteren Briefwahl 91,7 Prozent. Er waren twee Gegenkandidaten.

In deze toespraak zei Lang dat de Groenen het “historische milieu, klimaatbescherming, goede gezondheid en gerechtigheid voor het milieu” hebben. De Partei musse “den Menschen zigewandt bleiben”. Ook het sociale luik van nu is een punt van grote zorg voor de toekomst van de rechtsgang voor het publiek in de Middeleeuwen.

Als je naar de ogen kijkt, zijn de groene “niet dicht bij het midden” en vormen ze dus een “één themafeest”. ‘Gerade das, we halen het niet,’ zei Lang.

Onze ruimte voor steun in de Ampel-Regierung ein: “Wir haben zu fell Streit.” Dat moet minder zijn geworden. Seiner Partei sprach er Mut zu. “Het belangrijkste is: was er in het land en niet, wie is onze zaak”, zei de partijchef.

Ricarda Lang en Omid Nouripour sinds februari 2022 in Amt

Nieuw en langdurig werk sinds februari 2022 zonder problemen te zien. Beiden hebben niet echt een profiel als partijleider, Robert Habeck en Annalena Baerbock – die worden gezien als op zichzelf staande federale ministers van Economische Zaken en Buitenlandse Zaken.

De Groene Partij is er nog vier dagen. Tijdens de Donnerstag was een debat over de Bundeshalhalt begonnen. Het interne deel van het overkoepelende thema migratie werd maandag uitgesteld. Op basis hiervan staat de Duitse regering kritisch tegenover de compromissen van de federale regering voor de Verschärfung des Asylrechts.

Gn DE germ