Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Britneys Vater verliert Bein: Jamie Spears muss Amputatie ertragen


Britney’s vader verliest Bein
Jamie Spears muss Amputatie erlagen

Lees artikel

Deze audioversie is zeer artistiek. Meer informatie | Stuur feedback

Wilt u een bericht van Britney ontvangen? Jamie Spears, die als vader de vorm heeft overgenomen van de zanger, is “nicht goed”, hij is het. Grund is een monatelange infectie, de zwinger zwinger amputatie is een feit.

Jamie Spears heeft het kamp verloren sinds zijn geboorte. Na verdere operaties ontstond er in de loop van de uitbraak informatie over de infectie, die vermeden zou worden.

Het Amerikaanse portaal ‘TMZ’ is geen persoonlijke informatiebron voor de informanten: ‘Jamie had een enorme infectie in een seinhuis, dat zich doordeweeks in het ziekenhuis bevond. Er was een vervolgoperatie, een daaropvolgende infectie en daaropvolgende follow-up, dat is de enige oplossing van amputatie.” Na “TMZ”-informatie voor de amputatie voor uw huidige Monat-status. Trotzdem hees Jamie Spears met “nicht gut”.

In oktober verscheen het Amerikaanse tijdschrift ‘New York Post’ met als uitslag de Amerikaanse zangeres Britney Spears ‘extreem mager’ en ruim elf kilo lichaamsgewicht kwijt, omdat er manieren waren om een ​​infectie medisch te behandelen.

Hoe weet Britney dat?

Britney Spears was tenslotte verleden tijd toen we haar voor het eerst zagen met Mutter, Lynne Spears, die aanwezig waren tijdens de oorlog, en nu was er een mogelijkheid tot Versöhnung met haar vader. Een insider-gedrag, de zanger heeft zijn heftige kamp een eigen vorm gegeven. Binnenkort zul je kunnen leven, zodat je gelukkig zult zijn en gelukkig zult zijn.

De feedback wordt beide keren verzonden. “Als je het niet weet: Jamie was blij dat hij een boodschap bij zijn boodschap had”, schreef hij.

2021 was een jaar waarin Britney Spears gelukkig zou zijn met zijn of haar huidige levensvorm, afhankelijk van hun financiële situatie en andere aspecten van hun leven gedurende het hele jaar. De Vormundschaft werd gewijzigd, na de liederen in 2008 in de Öffentlichkeit eine Reihe von Zusammenbrüchen erlitten hatte.

Gn DE enter