Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Brian Laundrie zou zijn ouders hebben verteld dat Gabby Petito dertien dagen ‘weg’ was voordat ze als vermist werd opgegeven


Brian Laundrie zou zijn ouders hebben gebeld bijna twee weken voordat Gabby Petito als vermist werd opgegeven, en zei dat zijn verloofde ‘weg’ was en dat hij een advocaat nodig had, zo blijkt uit nieuwe rechtszaken. Petito, 22, en Laundrie waren in de zomer van 2021 op een roadtrip door het hele land toen ze verdween, in een zaak die de krantenkoppen over de hele wereld haalde.

Laundrie verdween terwijl hij werd genoemd als persoon van belang in de zaak en werd dood aangetroffen in Florida een maand nadat Petito’s lichaam werd gevonden in een nationaal bos in Wyoming. Ambtenaren zeiden dat hij een briefje had achtergelaten waarin stond dat hij verantwoordelijk was voor haar dood.

Petito’s ouders – Joseph Petito en Nichole Schmidt – beweren dat Laundrie’s ouders en hun advocaat wisten dat Petito dood was, maar tegen hen en het publiek hebben gelogen door boodschappen te verspreiden waarin ze hoopten dat ze gevonden zou worden.

In een gewijzigde klacht ingediend op 30 november in de Petito-rechtszaak tegen Christopher en Roberta Laundrie en advocaat Steven Bertolino, beweren de ouders van Petito dat Brian Laundrie zijn ouders “in een paniekerig telefoongesprek” vertelde dat Gabby “weg” was en dat hij “een advocaat nodig had. ” op 29 augustus 2021.

Dat is 13 dagen voordat Petito’s moeder haar op 11 september 2021 als vermist opgaf.

“Op 29 augustus 2021 spraken Christopher Laundrie en Roberta Laundrie met Steven Bertolino en vertelden hem dat Gabrielle Petito ‘weg’ was, dat Brian Laundrie een advocaat nodig had, en stuurden hem op 2 september 2021 een provisie”, aldus de klacht.

Op 2 september 2021 zou Bertolino naar verluidt een vergoedingsovereenkomst hebben gesloten met advocatenkantoor Fleener Peterson LLC in Laramie, Wyoming, om Laundrie te vertegenwoordigen. Hij zou ook contact hebben opgenomen met andere advocaten in Wyoming om Brian Laundrie te vertegenwoordigen, waaronder een kantoor van een openbare verdediger in dezelfde provincie waar Petito’s lichaam uiteindelijk werd ontdekt.

Deze beschuldigingen werden onthuld tijdens verklaringen van de wasserijen in oktober, zei Pat Reilly, een advocaat van de familie Petito, maandag.

In een verklaring zei Bertolino: “We hebben geen commentaar op de ingediende beschuldigingen. We zullen onze antwoorden de komende dagen indienen.”

De klacht zegt verder dat Laundrie op 30 augustus 2021 naar verluidt een sms-bericht vanaf de telefoon van Gabby Petito naar haar moeder had gestuurd waarin stond dat er geen dienst was in Yosemite Park in een “poging om Nichole Schmidt te misleiden door te geloven dat Gabrielle Petito nog leefde”, aldus de indiening.

Laundrie keerde op 1 september 2021 terug naar het huis van zijn ouders in Florida in het busje van Petito.

De klacht benadrukt een verklaring die Bertolino op 14 september heeft vrijgegeven namens de familie Laundrie, waarin hij een zoektocht naar Petito nabij het Grand Teton National Park in Wyoming steunt en de hoop uitdrukt dat ze herenigd zal worden met haar familie.

“Dat de wasserijen en Steven Bertolino hun ‘hoop’ uitten dat Gabrielle Petito werd gelokaliseerd en herenigd met haar familie, op een moment dat ze wisten dat ze was vermoord door Brian Laundrie, was meer dan schandalig”, aldus de klacht.

In de rechtszaak werd gesteld dat de verklaringen van de advocaat en de wasserijen ‘opzettelijk of roekeloos’ waren en emotioneel leed veroorzaakten bij de familie Petito, en dat hun gedrag ‘afschuwelijk en volkomen ondraaglijk was in een beschaafde gemeenschap’.

De gewijzigde klacht komt nadat Reilly in oktober de wasserijen en Bertolino had afgezet, voorafgaand aan het civiele proces van May.

“Het was een emotionele, hartverscheurende en eye-openende dag voor Joe en Nichole. Ze ontdekten precies wat de wasserijen en Bertolino wisten, terwijl Joe en Nichole en de rest van de familie naar informatie over Gabby zochten, maar deze niet openbaar maakten. Het niveau van ongevoeligheid van de heer Bertolino is schokkend maar niet onverwacht”, zei Reilly in een verklaring over de verklaringen.


Gn En Head