Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Boter van Lidl, Aldi en Edeka in test: Bekannte Marke “schmeckt ranzig”


  1. ruhr24
  2. Dienst
Eén stuk boter
Kurz vor der Platzchen-Saison kürt de Stiftung Warentest een Butter zum Test-Sieger (Symbolphoto). © Weingartner/Chromorgange/Imago

Kurz vor der Platzchen-Saison heeft de Stiftung Warentest 30 boterproducten getest. Een kortingsaanbieding is gegarandeerd bij de Bestnote ab.

Dortmund – De Rezept-Bücher sind schon aufgeschlagen, binnenkort begint de tijd voor eerste kerstdag. Eines dabei fast nie fehlen – Boter. Ook kunt u zich oriënteren op de winkelmogelijkheden in de supermarkt of discountwinkel. Een over-the-top ervaring: Een blij cijfer is de Test-Verlierer.

Boter van Lidl, Aldi en Edeka in test: Bekannte Marke “schmeckt ranzig”

Onder de 30 varianten kunt u de Stiftung Warentest in drie categorieën testen. Getest werden mild bewerkte botersoorten, maar ook zachte boter en zuurkoolboter, die in sommige biologische producten wordt gebruikt.

Volgens de testcriteria wordt gekeken naar de producten van Lidl, Aldi, Rewe en Edeka: optische en fysieke factoren, de duurzaamheid, materiaalgehalte en de mogelijke verpakking van de boter. Zuletzt hat auch Öko-Test Supermarkt-Margarinen in den Blick genomen. Geniet van je eigen Marke.

Zorg ervoor dat u uw Butter-Test grondig test: de bekannte Ierse Butter-Marke Dairygold landt op de Letzten Platz. Het resultaat van de Marke, waarbij traditionele Butter Repair wordt gebruikt, zou “ranzig” zijn.

Boter van Dairygold valt negatief op – Supermarkt-Produkte allesamt „gut“

Geschmacklich viel Dairygold niet positief op. De Irish Butter is een heerlijke traktatie. De Verbraucherorganisatie schrijft: “Met goede hygiëne en hygiëne ben ik meer tevreden over de gezondheid en hygiëne van de pillen.”

Weihenstephan-Butter in Kühlregal in Edeka Supermarkten
De boter van Weihenstephan landt op de twee plaatsen bij de Stiftung Warentest. © Rüdiger Wölk/Imago Images

Ik kijk naar de andere aspecten van de evaluatie van de resultaten van de observaties van “befriedigend” en “ontvangen” – een resultaat van verdere ervaring.

Alles glanst met een paar botervlekken in de test. Op de eerste drie plaatsen komen de producten van Berchtesgadener Land, Weihenstephan en Goldsteig aan land. Dan kun je ze kopen bij Penny, Aldi, Kaufland, Rewe en Edeka. De verse boter uit de supermarkt is gemaakt met voedsel van goede kwaliteit.

In de Kategorie Süßrahmbutter die Eigenmarke vom Discounter Lidl überzeugen. De Milbona Bio Butter komt met een beoordeling van 1,7 een uitstekend product uit de test. Een levenslange ervaring van de Wurst-Test der Stiftung Warentest, in de vorm van Marke den Test-Sieg absahnt.

Butter-Test der Stiftung Warentest: Alle producten bevatten Schadstoffe

De Bewertungen der Butter gedaald grundsätzlich nicht schlecht aus. Niettemin is de tester ook geschikt voor minerale oliewasmachines, evenals MOSH bezeichnet, en kan in alle gevallen worden gebruikt. Zuletzt hat der WDR diese Mineralöl-Reste zum wiederholten Mal in Butter van Aldi, Lidl en Rewe entdeckt,berichtet Merkur.de.

De Europese Beleid voor Lebensmittelsicherheit stopt met het mengen van een MOSH in Lebensmitteln voor onbedenklich, waar de Tester het Befund ab. De gedetailleerde Ergebnisse des Butter-Tests vindt u bij de Stiftung Warentest.

Gn DE bus