Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Borussia Dortmund macht Ernst: Hammer-transfer in de winter?


Over een paar weken is de transferperiode open en kunnen we naar Borussia Dortmund komen voor een Hammer-Wechsel-wedstrijd! De Schwarzgelben zijn zo nach Verstärkung, wollen glich voor meer posities nieuwe speelgaten.

Het is duidelijk dat Borussia Dortmund zal kunnen profiteren van hun Links-promotie. De BVB wil landelijke optredens aanbieden. Het probleem: FC Bayern is een ihm dran. Gingen we de Zuschlag overleven?

Borussia Dortmund: Wunschtransfer für Baustelle gefunden

Dabei treedt op als Ferdi Kadioglu van Fenerbahce Istanbul. In de verloren land speelpauze was er tijdens onze gast een Turkse Nationale Mannschaft in Berlijn en met 3:2-Sieg gegen Deutschland. Bij Borussia Dortmund is er een oplossing voor een probleempositie. Deze verantwoordelijken krijgen nu de gewenste overdracht van het gebruikerskoor, wat door het “Bild” wordt gerapporteerd.


Ook interessant: Borussia Dortmund: AC Mailand zorgt voor Hammer – moet de BVB ook spelen?


Auf der Außenverteidigung konnte Neuzugang Ramy Bensebaini bislang noch nicht überzeugen, hinkt de Erwartungen beim BVB deutlich hinterher. Met Kadioglu hebben Dortmund nu een sterke steun voor hun spelers, perfect voor hun profiel. De Turken kunnen zowel links als rechts spelen.

Wie zijn wens wil overdragen, is altijd aber. Kadioglus Vertrag bij Fenerbahce Istanbul gaat niet door tot de zomer van 2026. De Turkse Traditionsverein zal een bedrag van 30 miljoen euro uitgeven. Voor de BVB-Bosse zu viel.

Transferpoker met Bayern

Zodat Borussia Dortmund blij zal zijn in de winter. U kunt er ook voor kiezen om een ​​aankoopoptie of een aankoopoptie in de deal te hebben. Verdomd, een transfer is mogelijk, maar het budget wordt gratis. Als Thomas Meunier denkt dat hij Mega-Gehalt in die seizoenservaring heeft, noch het Pflichtspiel absoluut heeft.


Meer nieuws voor nu:


Dan is er geen ander probleem voor de BVB: de Rekordmeister FC Bayern is een Kadioglu dran. Het Munchen is een val in de vorm van een verstärkung. Maakte u zich zorgen over de toekomst van uw Duitse Bezwinger?

Gn DE Sports