Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Borussia Dortmund: Kehl Power WM-Helden en Zukunfts-Ansage


Na de rampzalige reizen van het Duitse nationale team heerst er in Duitsland een grote frustratie, maar je zult nog steeds het eindresultaat zien in één oogopslag: de Duitse U17 is hetzelfde als de World Masters-titel! Met hen waren ook drie spelers van Borussia Dortmund. De WM-Heroes Power BVB-sportdirecteur Sebastian Kehl jetzt een Zukunfts-Ansage.

Ze brachten Fußball-Deutschland naar het einde van hun jubileum: Na een dramatische Elfer-Krimi-setzte sich de U17 in de Finale in Frankrijk tijdens. Wij zijn de ultieme Weltmeister! Grund zur Freude haatte Borussia Dortmund. Met Paris Brunner, Almugera Kabar en Charles Herrmann sloten ze zich aan bij de Bundesligisten met WM-Talente unter Vertrag.

+++Borussia Dortmund: Terzic-Plan überrascht alle – Emre Can reagiert mit deutlichen Worten+++

Borussia Dortmund: Toptalent Brunner als beste speler in de kijker

De entscheidendenden Strafstoß im Finale verwandelte Kabar. Brunner zou het liefst zwart zien, maar zou ook graag de betere speler van de Turniers in de commentaren zien – zodat het niet verborgen bleef voor de buitenwereld.

Voor de topwedstrijden in Bayer Leverkusen (1:1) is er een gids voor de resultaten van de zwart-gelben-WM-Heroes – en de kracht van een duidelijke boodschap: “Een groot compliment voor de man, Christian Wück en zijn hele team Trainerteam. Ik ben blij, want het Duitse Fußball is goed, maar ze zijn ook blij om te worden ingesteld. Diese Mannschaft hat großes Potenzial. En onze Jungs, drei an der Zahl, heeft het grootste deel van zijn leven gehad. Als je in de jungle woont, zul je het kunnen begrijpen, we zullen een gezonde omgeving hebben. En natuurlijke omringende ideeën. Voor de toekomst van Borussia Dortmund sinds hun geweldige constructie.”


Meer onderwerpen en nieuws vindt u hier:


Voordat WM gaat, is Wirbel niet eens een Brunner

Sindsdien hebben we immers nooit meer een Duits Worte des Sportdirectors gehad! Zorg voor de Brunner in het veld van de WM voor een ordelijke communicatie (wir message food). Het Talent was bij de BVB zodat het werd geschorst, het was vanzelfsprekend – en de U17-WM-hoed van de 17-jarige periode eindigde, dat er bij de Entscheidung – de meest sportieve evenementen – oorlog uitbrak. Het is abzuwarten, wie met Paris Brunner, Almugera Kabar en Charles Herrmann in Zukunft entwickeln.

Gn DE Sports