Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Borussia Dortmund – Edin Terzic redt zichzelf na Remis bij Bayer Leverkusen in Rage: ‘Volledig succesvol’


“We bespraken onze discussies over de VAR, over de prestatie, over de handen en fouten, en hoeveel tijd we hadden?”, bespreken we graag het gesprek met “DAZN”-verslaggever Daniel Herzog en expert Michael Ballack.

De Grund für Terzics Wut-oorlog was geen Elfmeter en Karim Adeyemi in de 73. Spielminute. De Flügelspieler war im Duell met Edmond Tapsoba en Exequiel Palacios zu Fall.

Schiri Siebert signaleert een probleem, zodat de Berührung nicht für einen Strafstoß reiche, zdem hatte de Video-Assistant ihn nicht auf een mogliche Fehlentscheidung scharnierwiesen.

“Dat was het. Ik was volkomen tevreden met de beslissing, maar het was niet gerechtvaardigd”, is de vraag: de menselijke aard van het bedrijf is zowel nationaal als internationaal. “Die Elfmeters, die aan ons zijn gegeven, stehen in keinem Verhältnis.”

Terzic: “Kann Schiedsrichter nicht in Schutz nehmen”

Vooral Adeyemi werd altijd in de gevangenis gestraft, ook al zou hij elf meter krijgen. “Ondanks alles wat mogelijk is met Karim Adeyemi, is de snelheid in deze situaties maar liefst 30 km/u – er is contact. Toch kan ik de Schiedsrichter niet in veiligheid brengen.”

Al het andere: Raadpleeg de volgende ronde, zodat u de anderen op de volgende pagina kunt zien. Paleizen waar de Strafraumgrenze von BVB-Kapitän Emre Can am Fuß worden getroffen, maar in die herfst waar de Pfeife des Schiedsrichters stumm blieben.

afbeelding

Witziger PK-Schlagabtausch: Kovac scherzt mit Journalist

Gn DE Sports