Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Black Friday-telefoondeals 2023: Apple, Samsung, Google en meer


Als je het hele jaar de aankoop van een nieuwe telefoon hebt uitgesteld, dan heb ik goed nieuws: je uitstelgedrag staat op het punt zijn vruchten af ​​te werpen. Black Friday is officieel aangebroken met een aantal uitstekende deals op sleeptouw – denk aan Pixels, iPhones en Galaxy-apparaten voor honderden dollars onder de adviesprijs. En zelfs als u onlangs een nieuwe telefoon heeft gekocht, is dit een goed moment om wat nieuwe hoesjes, opladers en accessoires in te slaan. En als je klaar bent met het bekijken van telefoons, kun je ons volledige Black Friday-overzicht bekijken.

Google heeft de Black Friday-deals van dit jaar niet ingehouden. De Pixel 8 en 8 Pro zijn amper een maand oud, maar er gelden enkele aanzienlijke kortingen. En als je een Pixel Fold in de gaten had, is dit misschien het juiste moment: voor $ 1.400 is het een beter aanbod dan voor de adviesprijs van $ 1.700.

Samsung biedt over de hele linie aanbiedingen aan voor zijn telefoons uit de S23-serie, die waarschijnlijk begin 2024 zullen worden vervangen. Maar zelfs met een opvolger in het verschiet is $ 899 voor de Galaxy S23 Ultra een ontzettend goede deal. Kijk ook eens naar de mooie kortingen op de vouwtelefoons van Samsung.

De Razr Plus klaptelefoon van Motorola is ontzettend leuk, en met een korting van 30 procent is het een verleidelijk aanbod. De vlaggenschipstatus 2023 Edge Plus van het bedrijf blijft iets achter bij het aanbod van Google en Samsung als je de volledige prijs van $ 799 in ogenschouw neemt, maar met een korting van 26 procent is het veel logischer.

De OnePlus 11 is schijnbaar overal niet op voorraad in zijn goedkopere variant van 128 GB, maar de versie van 256 GB is geprijsd op een zeer redelijke $ 630. De Nord N30 heeft zijn aandeel in de budgettelefoonproblemen, maar de Black Friday-afwaardering brengt hem ruim onder de $ 300.

Voelt u zich een beetje overweldigd door welke deals u moet aangaan? Heeft u technisch koopadvies nodig? Ons Randdeals team is hier voor uw winkeltherapie, en we beantwoorden uw brandende winkelvragen voor Cyber ​​Monday live op 27 november om 11.00 uur ET. Laat hier een vraag achter.

Update 24 november, 17:22 ET: Bestaande deals doorgelicht, prijzen aangepast en verschillende nieuwe opladerdeals toegevoegd.

Gn En Bus