Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Black Friday 2023: software-update voor Apple Nutzer


Omdat de hardware nu beschikbaar is na de Amerikaanse Thanksgiving-vakantie, kunt u met uw apps genieten van uw Black Friday-vakantie. Zo weet u zeker dat u uw zaken goed doet. Eén overzicht:

Anzeige

• De iMazing Tool is op veel verschillende manieren beschikbaar om back-ups van iPhone of iPad te maken. Derzeit geeft 50 procent korting op iMazing.

  • De Virtualization Parallels zijn voor een lagere prijs op Amazon te vinden. Voor versie 19 zahlt man knapp 70 statt 100 Euro, die Dauerlizenz kost 108,50 Euro. Auch versie 18 is rabattiert.

  • Voor Adobe-programma’s die Photoshop, Lightroom of een complete Creative Cloud bevatten, aangezien deze beschikbaar zijn voor verschillende beroepen. Auch Adobe selbst gibt Rabatte, alles is nur bis einschließlich Terug vrijdag.

  • Op passende wijze is DxO een Rabatte en. De Nik Collection met Photoshop Plugins kost 99 euro voor 149 euro. Er zijn ook meer apps beschikbaar voor Photolab im Preis.
  • Serif wordt met 40 procent op alles geplaatst. De Bundel van Affinity Designer 2, Publisher 2 en Photo 2 kost 108 euro voor 180 euro. Bovendien is de informatie voor de programma’s zowel voor macOS als voor iPadOS.
  • Microsoft Office voor de Mac is abonnee van Microsoft 365. Voor een enkele woonruimte bedraagt ​​de prijs 45 euro, de familieversie met extra nutsvoorzieningen wordt verkocht vanaf 58 euro. De Dauerlizenz für einen Platz is een Amazone-val.

  • Wij zullen u de software voor dergelijke ondersteuning ter beschikking stellen, zodat u deze op Amazon kunt vinden. Neben WISO 2024 von Buhl kwam tot de ontdekking van de SteuerSparErklärung 2024 door de Akademischen Arbeitsgemeinschaft. Beiden bezitten zichzelf voor het jaar 2023.

Ze zijn sindsdien gelukkig en wachten nu op de Black Friday-vakantie. Opmerkingen over Apple-hardware voor uw toekomstige behoeften:


(hze)

Zur Startseite

Gn De hed