Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Belangenverstrengeling? FIA opent compliance-onderzoek naar Wolff


(Motorsport-Total.com) – Mercedes-Formel-1-Teamchef Toto Wolff en zijn vrouw Susie zijn geïnformeerd door de Compliance Officer van de FIA. De FIA ​​reageerde op de opmerkingen van andere Formal 1 Team Chefs over de activiteiten van het team.

Is er sprake van een belangenconflict tussen Toto en Susie Wolff?

Hintergrund: Toto Wolff is de teamchef van de Mercedes-Formel-1-Teams, die verantwoordelijk is voor Susie’s hoofd van de F1 Academy, die betrokken is bij de juridische zaken van de Formule 1.

Terwijl we erover nadachten, terwijl de informatie in de informatie niet meer dan normaal was, was het niet mogelijk om de interesse te wekken.

De Vermutung liegt nahe, toto Wolff Zugang zu vertraulichem können über de Aktivitäten der FOM hat, da rivaliserende Teamchefs nicht zur Verfügung steht, während Susie über de Discussionen der Teamchefs ist informiert, de FOM von Nutzen sein.

Omdat het management volbracht was, waren de zeer geheime gesprekken van de teamleider en de formele 1-Führungsebene ook mogelijk.

Einem Bericht des Magazines ZakelijkF1 Volg de instructies op die aan de Wolffs zijn gegeven in hun eigen teamchefgesprek, die informatie kregen van de FOM-stammen, die andere chefs konden identificeren.

Als u concurrerende teams overweegt, kunt u deze situatie mogelijk niet bespreken, dus FIA-president Mohammed Ben Sulay zal graag uw belangen bespreken.

Omdat Ben Sulayem de Compliance-afdeling van de FIA ​​heeft gebeten, is de situatie ongewenst.

Naar mijn mening van de FIA ​​vóór de Dienst is het: “De FIA ​​is op de hoogte van haar mediatoezicht, dat onderworpen is aan haar management, en de informatie verstrekt door de FOM-Mitarbeiter en haar formele 1-teamchef is belangrijker. De Compliance-Abteilung van de FIA ​​heeft de Angelegenheit onderzocht”.

Formele verklaring: Anguiligungen sind “falsch”

De Formule 1, die de F1 Academy bezoekt, heeft begrip voor de Andeutung eines Fehlverhaltens von Wolff en de FOM energetisch zurückgewiesen.

In één Erklärung, in de strijd tegen de oorlog, dat de Unternehmen vor der Medienmitteilung nicht über die Ermittlungen op de hoogte werden gesteld van de oorlog, verheidigte es sowohl Wolff als een signaal eigenen Ruf.

“We houden rekening met het duidelijke begrip van de FIA ​​vanuit de kennis die we ervan hebben gekregen”, heißt es von der Formel 1.

“Wij hebben volledige kennis van de feiten, omdat onze schulden vals zijn. En we hebben een robuuste aanpak van verwerking en verwerking, die informatie kunnen verkrijgen van onze klanten en die verantwoordelijk zijn voor hun potentiële belang.”

Sinds deze jonge mensen onze laatste paar F1-kampioenen hebben gehad, Ralf Schumacher?

2024 laatste drie jonge Duitsers in de Formal 3. Wij zijn blij met Ralf Schumacher, hebben veel energie in de F1.

zur Videosectie

“We zijn ons volledig bewust van het feit dat onze teams ongeoorloofde informatie hebben en een teamleider zijn die weet wat ze doen, en van alles op de hoogte moet zijn, maar ook op de hoogte moet zijn van de schuldenlast over hun inhoud”, zegt de Formel 1 mit.

Susie Wolff zat in de laatste jaren van zijn carrière bij de F1 Academy en zal van 2018 tot 2022 doorgaan als teamleider en CEO voor het Formal-E-Team Venturi.

Dit is een belangrijk onderdeel van het initiatief ‘Dare To Be Different’, een programma voor de ontwikkeling van motorsportteams, en zal deelnemen aan de grote conferenties op de Pendulum Summit 2023 in Dublin.

In zijn functie als Geschäftsführerin der F1 Academy rapporteerde Wolff rechtstreeks aan Stefano Domenicali, CEO van Formel-1.

Gn DE Sports