Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Bayer Leverkusen| Fans maken zich zorgen over Empörung: ‘De mens schaamt zich voor zichzelf’


Bayer Leverkusen speelde de Liga met voetbalvoetbal Ducheinander. Na 3:0 bij Werder Bremen werk je na een paar tafelspellen met 34 spelers.

Sommige fans zijn echter welkom op zaterdag (15 november 2023) met een post voor discussies en feedback. De Ultras zeiden in het Weserstadion op een groot spandoek met de tekst: “Dit is de muziek die je hebt geschreven, met 2 goede nummers” – op het Platform Solch eine Aussage sei offen transfeindlich.

Banner van Leverkusen-Fans zorgt voor wütende discussies

Viele Fans zijn benieuwd naar hun tijd en schrijven: “Speel de beste Saison, want deze pillen zijn goed en je kunt er ook aan denken. Armutszeugnis.“ Of: “Van welk pack zijn die dummen Banner van die jongens?”

Een andere gebruiker zei: “De mensen hebben de banner gehoord en gehoord.” Het andere is duidelijk: “Zo ziet het eruit… De mens is gelukkig, in het licht van de dag.”

Es gab auch Mitgefühl: „Ganz viel Kraft en alle vragen Leverkusener*Innen. Ik zou graag willen weten dat de fans niet blij zijn, maar dat Safe Space veilig is, dat ik het weer kan zien.”

Een fan bespotte de Richtung Leverkusener Fan-Szene: „Mehr Geschlechter als Fans.“ Als je een fan bent van de fans, is het belangrijk om te weten dat hun Geschlechter is geboren. Dat klopt helemaal niet. In Duitsland zal er sinds 2018 meer geschiedenis zijn.

Hier zijn enkele reacties op X, in de vorm van Twitter:

Empfohlener redaktioneller Inhalt

Een aanvullend artikel is te vinden in de relevante content van het externe platform Twitter, inclusief het artikel. Je kunt het ook zelf doen met een klik, het lezen en vervolgens blenden.

Ik heb er veel begrip voor, omdat mijn externe inhoud van het externe platform Twitter is gerapporteerd. Deze kunnen worden gebruikt door betrokkenen Daten an Drittplattformen übermittelt zijn. Meer details vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.

Volgens het antidiscriminatiebeleid van de Bondsrepubliek Duitsland luidt het: “Sinds 2018 hebben mensen in Duitsland het vermogen om met dit probleem om te gaan, en zijn ze ook welkom in het persoonsregister van de Geschlechtern “männlich” en “weiblich ” evenals de optie “divers”, de sogenannte „Dritte Option“ (Gesetz zur Änderung der in das Geburtenregister einzutragenden Angaben vom 18. Dezember 2018 (BGBl. I Pagina 2635).”

Duitsland hoorde “dat er maar een paar staten zijn die het bestaan ​​van meer mensen en hun rechten erkennen”, zei hij.

Op Facebook zijn er sinds 2014 meer dan 60 Geschlechter ausgewählt wie Frau und Mann, Transfrau, Inter-Weiblich of Intermensch.

Via Twitter was een Bayer-Fanbeauftragter aanwezig, de Spruchband zou niet worden geaccepteerd, de Club zou graag hun gesprekken met hen willen delen en ze zouden in de deutliche Worte vallen.

Gn DE Sports