Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

“Bauer sucht Frau”: Hofdame bitter enttäuscht von Patrick | Unterhaltung


Die een schweben im siebten Himmel. Allebei de anderen zijn allemaal Fog…

In de Kuppel-Show staat “Bauer sucht Frau” bij de Dienstagabend die eerste Entscheidungen een. En als je geen hofdame was, zat je in mijn landwirt hörte.

Milchbauer Patrick (27) heeft veel tijd doorgebracht met jongeren in hun huis in de Belgische Eifel. Von Anfang an war sich das Damen-Duo spinnefeind. En Patrick zelf kan niet lichter zijn.

Wat is er met me gebeurd?  Milchbauer Patrick en hofdame Sarina

Wat is er met me gebeurd? Milchbauer Patrick en hofdame Sarina

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Voor de vruchtbare stukken sollten de besucherinnen dem Bauern bei strömendem Rain helften, vertragende Tiere von der Weide zu holen. Om deze reden zal er niet verder weg zijn van de Hofdamen. Annika (26) had een paar kauwgomdruppels, moest een paar Patrick’s Schwägerin leihen eten. Konkurrentin Sarina (25) reageerde hämisch den Fauxpas. Zie mijte harmenfroh: „Wenn man bei ‘Bauer sucht Frau’ mitmacht en dann nicht auf die Hofwoche vorbereitet.’

Dat komt omdat de Mädels op de Trecker Patrick een Sitz wilden laten zitten, wat ze allebei dachten. Annika zei iets over deze situatie: “Er is dus voortdurend een conflict, maar zo mooi is het niet.” En Sarina is niet erg enthousiast. Ze waren alleen al blij met hun landwirt. Wij zijn zelfstandige in ons land, we werken graag op ons land en op die van onze buren. Annika had een dag gedronken, waardoor ze niet meer kon eten.

Als u zich in een positie bevindt waarin uw nek in goede conditie is, zullen de medische veranderingen die kunnen worden aangebracht worden gewijzigd – en zal uw hart zich in de arm in de Gitter One-klem bevinden. Het veld is niet meer geschikt voor het koken. Patrick moest een keer huilen. Ik was zo blij met Sarina. Ihr Trick: „Ik heb ook met de Tieren gesproken. Zo kan ik de band beter om de nek maken.”

Mit der gezen Situatie was zowohl der Bauer als een Hofdamen überordert. Annika kwam ook aan het woord en was ook erg blij met het gesprek: “Het is geen kwestie van schoonheid, de man met een andere vrouw is in hem geïnteresseerd, want de man is in hem geïnteresseerd.” Het is dus waar dat de boer deel uitmaakt van zijn entscheidung durch. Voor iedereen mag Annika blij zijn met haar fijne feestdagen. Ihr Herz bereits für de Landwirt.

Patrick arrangeerde Annika wieder nach Hause

Patrick arrangeerde Annika wieder nach Hause

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Maar er waren geen goede Nachrichten, concrete aber, die zich nog steeds in dat Entscheidung-veld bevinden. Patrick: “Ik had het grote geluk dat ik voor het eerst sterk kon blijven met Sarina. Ik ben blij met mijn Bauchgefühl.“

Eine Abfuhr, die schmerzte. Das sah man Annika in diesem Moment an. In een enkel interview sprak ik met Tacheles: “Ik ben verdrietig en opgewonden. Als je viel, was het verpest. Ik was heel blij en we waren hier.

Voor SIE is liefde beter

Voor andere Hofdamen is zoet beter. Hobby-Köchin Simone (55) kon zwart-wit zijn met Siegfried’s Tischmannersenfreunden, die in de Bullenzüchter aber trotzdem de boel verprutste. Zum Abschied der Woche schonk ihr a Packung Pralinen, auf der stand: „Mijn Traumfrau bist du!“ Damit was de belangrijkste. Simone blij: “We passeren elke stap.”

Einfach blij: Bullenzüchter Siegfried en Hobby-Köchin Simone

Einfach blij: Bullenzüchter Siegfried en Hobby-Köchin Simone

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Dit is een grote hulp voor jou Milchbauer André en signaalgever Julia (29). Dit is waar de chemie stimuleert, en dat is al lang duidelijk. In Folge sechs der Kuppelshow Power the Couple wordt een officiële functie verleend. Tijdens een romantische picknick was er een moment: “Ik ben verliefd op je.” De seingever, de dame van het hof, ging weg.

Frisch verliebt: Milchbauer André en zijn Julia

Frisch verliebt: Milchbauer André en zijn Julia

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

In een enkel interview sogar Julia Tränen, als sie von ihrem Bauern schwärmte. De Projectmanager: “André is mijn absolute Traummann. In jouw ogen!’ Als er een alternatief is voor de tuin, zul je niet teleurgesteld worden door Julia.

Gn DE enter