Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

“Bares für Rares”: Händler entscheidet de Auction gleich mit seinem ersten Gebot


“Bares für Rares” 50 Prozent über Schätzwert: Handler entscheidet de Auction gleich mit seinem ersten Gebot

bares fuer rares roller

Wolfgang Pauritsch en Walter “Waldi” Lehnertz vergezellen ons voor “Bares for Rares” met een alten Roller onder de Lupe

© ZDF

Horst Lichter was geschokt. En de handelaar Wolfgang Pauritsch had de “Bares for Rares” en de oude “Heinkel Tourist” verworven. Met een uitgangspunt zijn er ook ambities.

Als Horst Lichter de Expertenraum von “Bares für Rares” gebruikt, is er in de Huizen: Detlev Kümmel is blij een Roller te hebben en de Motor te laden. De moderator stuurt de viertaktmotoren aan. “Wieso will man den kaufen”, zegt Rolf Lehmann.

Der 57 Jahre alte Bankkaufmann aus Bückeburg met een goede Erklärung: Der Roller habe noch elf Brüder und Schwestern. Dat is natuurlijk na al de Lighters Geschmack: “Ik vind het leuk”, bedoelt de verkoper.

“Bares für Rares”: Horst Lichter is “ein bisschen lost”

Dit is het verhaal van een “Heinkel Toerist” sinds 1957, een toelichting van de deskundige. Daar heb je de Top Zustand des Gefährts voor iedereen hervormd. Was Detlev Kümmel vooral geïnteresseerd: de hand van de voertuigslip kan worden gebruikt, de roller uit de eerste hand is te zien. “Von meinem Nachbarn”, zoals Lehmann verrät.

Als Wunschpreis würde sich der Verkäufer über “alles boven de 3000 Euro” gratis. Dat is de prijs van 3000 tot 3500 euro. “Ik leef helemaal: ik ben een bisschen verdwaald in de Roller”, zei Lichter.

Damit is de moderator die geen enkel probleem heeft: als ik 66 jaar geleden een andere motorroller heb gevonden, is er een nieuwe grote motorroller. Wolfgang Pauritsch is klaar om zijn ambities waar te maken: er is 4500 euro voorbereid voor de toekomstplannen. Damit übertrifft is de Wunschpreis en de Schätzert deutlich.

De andere Händler sinds Davon duidelijk beeindruckt. En als jij Jos van Katwijk bent nadat de vakkennis duidelijk is, is dat geen probleem. Er zijn meer kommen toegevoegd. De koper moedigt de deal aan om door te gaan – dus wechselt der Roller für viel Geld den Besitzer. Lehmann dankt zichzelf voor dat inzicht.

Bekijk de video: “Bares für Rares”: Spannende en interessante feiten over de Trödelshow op ZDF.

+++ Lees meer +++

Gn DE enter