Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Barbara Schöneberger trucs op het “Adventfestival van 100.000 aanstekers” van Florian Silbereisen


  1. Startpagina
  2. TV

Met het “Adventfestival van 100.000 aanstekers” boven Barbara Schöneberger Florian Silbereisen met een kleurrijke decoratie.

Suhl – Am Samstagabend (2. Dezember) empfing Florian Silbereisen (42) op Publikum überschwänglich zum 20. Mal zum “Adventfest der 100.000 Lichter“. Er was een verhaal over het “weihnachtliche Jubiläum” met de “fell, fell stars” als volgt: “Van Wincent Weiss met Andrea Berg, van Guido Maria Kretschmer met Mireille Mathieu, van Maite Kelly met DJ Ötzi, van Chris Steger met Andy Borg , von Michelle bis Till Brönner, von Vicky Leandros bis Roland Kaiser. En dus zijn we hier vandaag: Nana Mouskouri.

“Adventfestival van de 100.000 aanstekers”: Silbereisen zal de Kleid van Barbara Schöneberger “in volle pracht” zegenen

Als “First Lady” verwelkomde Silbereisen haar met haar “Traumschiff” kürzlich für Ungereimtheiten sorgte, aber Barbara Schöneberger (49), die ook van haar muzikale ervaring genoot met een goede nachtrust. Barbara Schöneberger draagt ​​een schouderdoek met rotem-satijn met XXL-bladerdeeg en stof met zilvermateriaal op de hand met warme winterkleding.

Als je aankomt, kun je bij de kinderliedjes passende teksten vinden, zoals je eigen kunst, en een echt artistieke ervaring. De twee zangers leken van hun muziek te genieten. “Oh, dat is mooi, Barbara!”, begeistert de Silbereisen dan en kijk hoe ze Barbara verlaat, dat laatste jaar tot 25. Ook al wordt de “Starnacht am Wörthersee” gemoderniseerd, we zouden het graag in volle pracht zien “ zei wollte .

“Drunter is nog steeds een eikel”: Barbara Schöneberger met gesneden klei bij Silbereisen

Aarzel niet om contact met mij op te nemen naar aanleiding van het antwoord van de moderator: Hartelijk dank Barbara Schöneberger en bedankt voor uw vriendelijke woorden. Direct dan ben je in de rots en aanwezig in de rots, het was een uitdaging – zelfs een iets kleinere rots met een grotere laag. ‘Ik heb aan de Rots gezogen, maar de drunter is er nog.’

Barbara Schöneberger en Florian Silbereisenbeim
Rechtstreeks uit de Auftakt von „Het adventsfeest van de 100.000 aanstekers“ geschah van de eerste Fauxpas: Barbara Schöneberger klaagde over Florian Silbereisen over haar zerrissenes Kleid. © Screenshot/Das Erste/ARD/Das Adventsfest der 100.000 Lichter

Florian Silbereisen entlockte diese nicht zur märchenhaften Kulisse passend Ehrlichkeit ein Lachen en dann wechselte daar snel met de woorden “Barbara … is schneit” das Thema. Omdat de kleding werd gemaakt voor het begin van de muziekproductie, werd vanwege de waardering van de liedjes op de treppensteigen het uiterlijk van de sneeuwkanonnen doorgegeven – de aard van de nieuwe muziek kon worden gewaardeerd. Het is waar dat dit niet het geval is als de fauxpas plaatsvinden. Achter de Kulissen hoed Barbara Schöneberger een manchmal Grund zur Aufregung. (cso) Verwende Quellen: “Het adventsfestival van de 100.000 aanstekers” (Das Erste/ARD; Ausgabe vom 2. december 2023)”

Gn DE enter