Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Balavond – “Reiabäcka Dirndlball”: Succesvol feest met een vrolijke sfeerimg

In Windigsteig vond zaterdag in een vrolijke sfeer en in het feestelijk versierde gemeenschapshuis het “Reiabäcka Dirndlbal” plaats. Het evenement, georganiseerd door de vrijwillige brandweer Klein Reichenbach onder leiding van brandweercommandant Klaus Bittermann, bleek een succesvol feest voor de hele gemeenschap.

De dansvloer werd levend gehouden door de opzwepende muziek van de band “Twopack Music & Show”. Hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de middernachtloterij, met als hoofdprijs een royale reischeque ter waarde van 550 euro.

Vice-burgemeester Maria Knoll, gemeenteraadslid Michael Bartl en plaatsvervangend sectiecommandant Georg Diesner behoorden tot de prominente persoonlijkheden die het evenement bijwoonden. Het Dirndlbal in Windigsteig zal zeker nog lang in de harten van de bezoekers blijven hangen en dienen als een levende herinnering aan een betoverende avond in een feestelijke sfeer.Austria News