Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Bad Grosspertholz – Kooperation mit Oberösterreich: Glazen faser halt in Gugu Einzug


Bad Grosspertholz – Kooperation mit Oberösterreich: Glazen faser halt in Gugu Einzug

Gugu is een kleinere regio direct op de grens tussen Neder- en Opper-Oostenrijk. Voor de runderen zijn 35 stallen trots op de tentoonstellingen met lage glasfase-installatie. De Gemeinde Bad Großpertholz heeft nooit meer dan 20.000 euro in de hand gekost. “Tijdens een private Stromanbieter in Gugu werd een mooi leertraject voorbereid voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Er werd gebruik gemaakt van deze 1.350 meter lange installaties, die tevens beschikbaar waren via de snelle internetverbinding van Gugu. De kosten van het onderzoek voor het onderwijs bedragen 20.250 euro”, legt Bürgermeister Manfred Grill uit.

Verdomme, ze zijn blij om van jou te horen, die met een glazen faseovergang naar de gemeenschap van Bad Großpertholz heeft geluisterd: “Een vakantie aan de Opper-Oostenrijkse kant wordt herinnerd. Die macht is zonde als de beste hulpbronnen in grote mate worden benut. Dan heb je 25 tot 30 huizen in Opper-Oostenrijk en heb je een Glasfasernetz.”

Weitere Themen im Gemeinderat

Met subsidies onder de gemeenschappen van Bad Großpertholz einige Vorhaben von Vereinen und Institutionen. De Pfarre Karlstift die de Kirchen-herberg renoveert, kost de gemeenschap 523 euro voor de renovatie. In de context van het hele leven van de ÖVP is een heel verhaal te vinden, dat doorgaans tot uiting komt in de unterstützung einer Pfarre.

De eigen strompproductie van de gemeenschap werd gecreëerd: fotovoltaïsche zonne-energie werd gebouwd op basis van de dochters van de gemeenschapsteams en de kleuterscholen. Sindsdien geplant met groeiende speicheranlagen. Voor die dingen die Förderungen zijn, zeg Grill. De Gemeinde heeft een angesucht gehad.

Bad Großpertholz verlangt naar de Mitgliedschaft voor “Wohnen im Waldviertel” bij Verein Interkomm voor nog meer leuke jaren. De jaarlijkse budgetkosten bedragen 2.400 euro. Er is gekozen voor de collectieve zakenrelatie met de kleine regio van het regionale bedrijfsleven.

Bad Grosspertholz – Kooperation mit Oberösterreich: Glazen faser halt in Gugu Einzug

Austria News