Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Axel Springer stopt met Bild TV


  1. tz
  2. Wereld

Bild stopt eind dit jaar met het uitzenden van zijn tv-programma. © imago/biky

Het tabloidmerk ‘Bild’ stopt eind dit jaar met het uitzenden van zijn gelijknamige lineaire tv-programma.

Berlijn – De zendvergunning, die is afgegeven door mediatoezichthouders voor landelijke programma’s, wordt teruggegeven, zo maakte mediagroep Axel Springer vrijdag in Berlijn bekend. Op 22 augustus 2021 lanceerde Duitslands grootste tabloidmerk “Bild” een gratis 24-uurs tv-programma. De tv-kijkcijfers bleven echter over het algemeen achter bij de verwachtingen.

De afgelopen maanden had de tv-zender het aantal livenieuwssegmenten in zijn programma aanzienlijk verminderd of de uitzendformaten stopgezet.

In de toekomst wil Springer Bild TV-formaten op een andere manier tegemoet komen: “Vanaf 2024 zal het aanbod van bewegende beelden van “Bild” zich concentreren op “Bild’s eigen digitale platforms.” Daarnaast zullen de live-wedstrijden van de handbal- en basketbal-Bundesliga in samenwerking met DYN, evenals “Bild”-formats zoals de voetbalpraat “The Situation of the League” ook worden vertoond op de Welt TV-zender, die ook van Springer is. , vanaf 2024. In-house producties zullen ook in de toekomst vertoond blijven op tv-apps en bepaalde streamingplatforms. dpa

Political gb2 De