Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Automobilwirtschaft: Bündnis fordert Neuausrichtung deutscher Autoindustrie


Een bredere gemeenschap van sociale, sociale en milieuverenigingen, evenals een evangelische kerk met een strategische oriëntatie van de Duitse auto-industrie om voertuigmodellen met elektrische energie te verminderen. De visie van de Deutsche Automobilwirtschaft als “Schlüsselindustrie” is een “actieve gestaltete transformatie” van een onafhankelijke Bedeutung, die de sogenannte Bündnis sozialverträgliche Mobilitätswende in Berlijn heeft ontwikkeld. Bedrijven en politiek moeten de sector versterken met een “sociale, innovatieve en economische oriëntatie”.

Dit komt door het feit dat er ook “veranderingen zijn in de modelpolitiek van de externe omgeving met betrekking tot hun kleine gedragsoriëntaties en aantrekkelijke kenmerken”. Dit komt door de juiste “geest van het instrument” en een “Duitse Schub bij de aanleg van de infrastructuur”. Nu kan de mobiliteitswende in der Auto industrie Samt Antriebswechsel hin zu Elektromobielen in Deutschland “an Schwung gewinnen”. Als u “actieve industriële politiek” blijft uiten, zult u ook in de toekomst uw prestaties kunnen verbeteren.

In hun gemeenschappen hebben ze Gewerkschaften und Gewerkschaftsverbände dwz IG Metall und der DGB mit Social, Wohlfahrts- und Umweltveränden dwz VdK, VCD en BUND, evenals de Evangelische Kerk. Ze zijn blij met hun mobiliteitsposities. Kommenden Montag kommen Vertreter der deutschen Automobilwirtschaft im Kanzleramt in Berlijn met bondskanselier Olaf Scholz voor een speciale ontmoeting.

Bündnis nicht zu Treffen im Kanzleramt eingeladen

Deze mobiliteitsveranderingen worden nu verzekerd door onze inwoners, aangezien “de Duitse auto-industrie een groot potentieel heeft in de toekomst van mobiele mobiliteit”, is het duidelijk dat de Duitse auto-industrie een positieve impact heeft op het position paper. Dit is ook mogelijk dankzij de financiering en het transport van de infrastructuur en het transport van verkeer, evenals het transport van het bedrijf en het transport van verkeer.

De Bündnis houdt vooral rekening met de Bedeutung van de Autoindustrie für den Beitsmarkt. Werkplekken in de Branche gingen verloren op het land van de Umbrüche “in hohem Tempo”. Een ‘sociale relatie en een proactieve benadering’ van de mobiliteit in de sector maakt eveneens deel uit van het ‘sociale ontwikkeling- en huurbeleid’, dat belangrijk is voor toekomstige veranderingen.

Deze takken zijn nog niet volledig geladen. Als je sterft, is het bij jou. Concepten en beleid komen ook aan bod, “ihrer Verantwortung schnell und omfassend” nachzukommen. “Der Ausstieg aus dem Verbrennungsmotor muss politisk engbegleitet and Beschäftigung durch die Ansiedlung new Schlüsselbereiche gesichert zijn.”

Gn DE bus