Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

“Arsch-Huh” in Keulen: Nur wenige Besucher bei Friedenskundgebung – Nachrichten – WDR – Nachrichten


De Veranstalter kan meer kosten met zich meebrengen. Er zijn ongeveer 700 mensen die de stad in de stad Keulen bezoeken en hun kookkunsten in Nahost kunnen demonstreren.

Zentralrat der Juden sagt Teilnahme ab


Uitzicht op het podium op de Zuschauer in Keulen | Bildquelle: WDR / Frank Überall

Bei der Kundgebung der Musiker-Initiatief “Arsch huh – Zäng ussenander” Waren de reden waarom en meer Keulse bands zich auf. Im Vorfeld hatte es Kritik an der Veranstaltung gegeben. Der Vizepräsident des Zentralrats der Juden in Deutschland, Abraham Lehrer, hatte seine Teilnahme abgesagt.

In WDR uitleg van de basis voor de absorptie: “Er is geen scheiding, geen verlating, dat is de oorzaak van de gräueltaten-hoed van Hamas, auf die Israël met een zelfbeschikkingsrecht dat erdoor wordt aangesproken”Lehrer dus. “Het gedrag van deze acties is voor mij niet acceptabel.”

Jürgen Becker von “Arsch Huh” reageert op kritiek

De Kabarettist Jürgen Becker, een van de centrale figuren in “Arsch Huh”, reageerde in de WDR met de Kritiek: Het is duidelijk dat de man zich tussen de emoties van Hamas en de reactie van Israël bevindt, dat is vanzelfsprekend. Het is een man die een fout heeft gemaakt, maar geen darmvorm.

Becker vertegenwoordigde de Einladung von Aiman ​​Mazyek, de Vorsitzenden des Zentralrats der Muslime. “We kunnen niet omgaan met antisemitisme, maar we kunnen de moslims die in hun schoenen staan ​​niet tolereren.”Becker dus.

Zentralrat der Muslime: Antisemitisme eine Sünde

Aiman ​​Mazyek zelfbeton in seiner Rede, der Konflikt zwitsers Israel en Palästinensern kan geen religieuze opvattingen hebben. Es regelde zichzelf met een politieke uitkomst, die ook politiek werd opgelost. Als moslim is er op dit vlak sprake van antisemitisme: “Jede Form von Menschenfeindlichkeit trifft auf unseren erbitterten Widerstand!

Gerhart Baum heeft Vorwürfe


FDP-politicus Gerhart Baum | Bildquelle: WDR / Frank Überall

De frühere minister van Bundesinnen Gerhart Baum (FDP) en in de zegener Rede kritische Worte zum Aufruf zu der Kundgebung. Als het niet mogelijk is om macht te krijgen, heeft de agressie in de nasleep van het conflict van de terroristische organisatie Hamas al plaatsgevonden. Israël heeft recht op zelfbeschikking. Het feit dat veel geesteswetenschappen vorm hebben gekregen, was een goede zaak, omdat Hamas militaire en sociale doelstellingen heeft die met andere kunnen worden gecombineerd.

Alsjeblieft, we zullen spreken tussen twee oorlogspartijen. Het is goed om te weten dat de Palästinenser Popechal met Hamas gleichzusetzen is. Baum bekritiseerde dat “agressief Israëlisch beleid op de Westelijke Jordaanoever’, gevolgd door publiek applaus.

Gn DE germ