Skip to content


Jamie Carragher gelooft dat Tottenham-baas Antonio Conte ontslagen wil worden, terwijl Jamie Redknapp voelt dat de positie van de Italiaan onhoudbaar wordt na zijn buitengewone tirade na hun 3-3 gelijkspel in Southampton.

Een woedende Conte noemde zijn Spurs-spelers “egoïstisch”, bekritiseerde hun ondermaatse prestatie en viel het eigendom van de club aan in een verbazingwekkende uitbarsting nadat zijn ploeg een voorsprong van twee doelpunten weggooide aan de onderkant van Southampton.

“Conte wil in deze interlandperiode ontslagen worden” Sky Sports expert Carragher getweet. “Spurs zou hem gewoon uit zijn lijden moeten verlossen en het vanavond doen.”

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Bekijk Tottenham-hoofdcoach Antonio Conte’s furieuze persconferentie na de wedstrijd na het 3-3 gelijkspel in Southampton

De ineenstorting van Tottenham Hotspur in St Mary’s sluit een ellendige mars af, nadat ze eerder deze maand uit zowel de FA Cup als de Champions League werden gedumpt, waardoor ze sinds 2008 trofeeloos achterbleven.

Carragher voegde eraan toe: “Zijn punt dat Spurs lange tijd niet wint, klopt, maar zo praat je niet over je eigen club.

“Vooral als je fortuinen van ze krijgt! De verbetering in Arsenal dit seizoen nadat hij vorig seizoen boven hen eindigde, maakt veel van zijn argumenten teniet.”

Redknapp: De positie van Conte wordt onhoudbaar

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Tottenham-hoofdcoach Antonio Conte bekritiseert zijn kant na hun late instorting bij Southampton

Conte’s Spurs-contract loopt deze zomer af, maar Redknapp denkt dat de 53-jarige het moeilijk zal hebben om het einde van het seizoen te halen ondanks dat Tottenham vierde staat met nog 10 wedstrijden te gaan

“Het voelt alsof zijn positie onhoudbaar wordt – ik zie niet in waar hij heen gaat”, vertelde de voormalige Spurs-middenvelder. Sky Sports.

“Ik had het gevoel dat hij zich een weg uit een baan aan het praten was nadat ze verloren hadden van Nottingham Forest (in de Carabao Cup).

“Tottenham heeft een geschiedenis van het ontslaan van managers, zelfs voor de bekerfinale. Als je spelers gaat uitkiezen, is dat een onfeilbare manier om een ​​kleedkamer te verliezen.”

“Hij heeft het vooral over de eigenaren die geen trofee hebben gekregen in 15 jaar sinds de huidige voorzitter de leiding heeft. Ze hebben 10 of 11 managers gehad. Geweldige managers, maar nooit iets gewonnen.

“Hij heeft het gevoel dat zolang de eigenaren de baas zijn, ze ooit de spelers zullen kopen die je nodig hebt.

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

GRATIS TE BEKIJKEN: Hoogtepunten van het 3-3 gelijkspel tussen Southampton en Tottenham in de Premier League

“Ik dacht dat Conte degene zou zijn die de sleutels van het koninkrijk zou krijgen om de spelers te kopen die hij nodig heeft, maar ik denk dat veel spelers hem opgedrongen zijn.

“Normaal gesproken wint hij in zijn periode van twee of drie jaar bij clubs. Zelfs hij heeft het gevoel dat hij niet kan winnen bij Tottenham Hotspur. Dat is jammer.”

Sky Sports-nieuws meldde eerder deze maand dat Tottenham-voorzitter Daniel Levy onder enorme druk staat om Mauricio Pochettino te herbenoemen als Spurs-manager, waarbij verschillende spelers en stafleden de Argentijn smeken om terug te keren en de club nieuw leven in te blazen.

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Melissa Reddy zegt dat Antonio Conte in de nabije toekomst de leiding zal houden bij Tottenham, maar legt uit dat de club begrijpt dat dingen snel kunnen veranderen in het voetbal

Redknapp voegde eraan toe: “De voorzitter zal nadenken of deze manager dit team kan stimuleren om de top vier te halen.

“Er zijn daar twee echt goede managers. Ga je terug naar Pochettino? Of ga je voor Thomas Tuchel?

“Hij zal (Daniel Levy) daar blijven omdat hij daar altijd blijft, maar misschien moet iemand eens kijken wie de club leidt, want op het veld is het een mislukking geweest. Buiten het veld is het spectaculair, maar daarbuiten niet.” goed genoeg geweest.”

O’Hara: Levy zal het interview met Conte niet leuk vinden | ‘Het zal me verbazen als hij komend weekend haalt’

Antonio Conte: Jamie Carragher zegt dat Tottenham-baas ‘ontslagen wil worden’ na tirade na de wedstrijd in Southampton |  Voetbal nieuws
Afbeelding:
Tottenham-voorzitter Daniel Levy keek zaterdag toe in St Mary’s

Voormalig Tottenham-middenvelder Jamie O’Hara was het ook eens met Carragher en Redknapp over de positie van Conte en denkt dat Levy, die zaterdag aanwezig was bij St Mary’s, niet tevreden zal zijn met de opmerkingen van de Italiaan.

O’Hara vertelde Sky Sports: “Ik kan niet geloven dat hij na een wedstrijd naar buiten is gekomen en dat heeft gezegd. Ik vind het schokkend.

“Ik ben het niet noodzakelijkerwijs met hem oneens over sommige dingen die hij zei in termen van verlangen en passie en spelers die niet voor elkaar spelen, maar deze dingen worden na de wedstrijd in de kleedkamer of op maandagochtend gezegd. of je spreekt met Daniel Levy.

“Om publiekelijk naar buiten te treden en de hele voetbalclub volledig te bekritiseren, vind ik schandalig.

“De spelers gaan dat interview natuurlijk horen – hij heeft ze in elkaar geslagen. Als je ze in de media opgraaft, zullen ze hun rug toekeren.

“Als hij ‘zij’ zegt en niet ‘wij’, wat voor mij betekent dat de spelers mogelijk niet voor hem spelen, zoekt hij een uitweg.

Antonio Conte: Jamie Carragher zegt dat Tottenham-baas ‘ontslagen wil worden’ na tirade na de wedstrijd in Southampton |  Voetbal nieuws
Afbeelding:
Antonio Conte werd in november 2021 aangesteld als baas van de Spurs

“Ik denk niet dat hij daar per se wil zijn, en ik denk dat de club een enorme beslissing zal moeten nemen.

“Ik denk niet dat Daniel Levy dat interview leuk zal vinden. Als Conte komend weekend komt, zal ik verrast zijn. Ik denk dat hij een uitweg zoekt.”

“Hij heeft het gehad over egoïstisch zijn, maar hij is degene die egoïstisch is als je erover hebt gesproken en kritiek hebt op iedereen bij de club, behalve op jezelf.

“Dat doet voor mij alarmbellen rinkelen, en ik denk dat Levy zal kijken naar de opmerkingen die hij heeft gemaakt, omdat hij Levy in die opmerkingen heeft opgenomen en zal zeggen: ‘Genoeg is genoeg, we kunnen dit niet hebben van een Tottenham-manager’.

“We wilden allemaal dat het goed zou komen en dat is niet gebeurd en het wordt nu een beetje zuur.

“Misschien kijk je ernaar en denk je: ‘Als we volgende week een manager zoals Pochettino kunnen aantrekken, laten we het dan nu doen, laten we de banden verbreken en verder gaan’.

“Je hoeft hem (Conte) niet uit te betalen voor een contract van vier of vijf jaar dat hij heeft getekend. Zijn contract loopt af aan het einde van het seizoen, het zal niet veel kosten om hem te laten vertrekken. klinkt het, hij wil daar niet zijn.”