Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Alle uitzendingen en sendeterminaties van “The Masked Singer” in de lijst


“The Masked Singer” begint in die 9. Staffel. Hier vindt u alle belangrijke informatie over de uitzendingen en uitzendingen van de show.

Das Wichtigste in Kürze

  • “The Masked Singer” begon op 18 november op ProSieben und Joyn. Alle berichten vind je hier.

  • Alle informatie over Staffel 9 vindt u hier in één oogopslag. Ga alstublieft verder met uw Einzelheiten, de Newsblog is mogelijk.

  • De Gerüchteküche is heerlijk! Zat daar het Rateteam en werden de maskers die het podium deden schudden volop besproken.

Verzenden en bepalen van “The Masked Singer”

Die 9. Staffel von “The Masked Singer” wordt uitgezonden op zaterdag 18 november 2023 om 20:15 uur Live op ProSieben und Joyn. Een enkel bezoek aan de Sendeplatz in Woche twee van de Staffel. Waarom is dat zo? Liegt vaker wel dan niet.

De Sendetermine von “The Masked Singer” op ProSieben

  • Volg 1: Samstag, 18.11.2023, om 20:15 uur op ProSieben en Joyn
  • Volg 2: zondag, 26.11.2023, om 20:25 uur op ProSieben en Joyn
  • Volg 3: Samstag, 2.12.2023, om 20:15 uur op ProSieben en Joyn

“De gemaskerde zanger” op Joyn

Natuurlijke gelegenheid om live en gratis te genieten van de liedjes van “The Masked Singer”. En zelf, als je een Folge verpasst haben solltest, geen probleem. Alles wat u tijdens uw verblijf hoeft te doen, is gratis met plezier.

“The Masked Singer” begint op 18 november om 20:15 uur voor ProSieben und Joyn.

“The Masked Singer” in livestream

Is dit dezelfde dag, ben je geïnteresseerd in de bank en de inhoud van de tv en geniet je van het grote verlangen om de beste, meest succesvolle show ter wereld te zien? Geen probleem. “The Masked Singer” is uiteraard beschikbaar op Livestream.

“The Masked Singer” in livestream. Begin jetzt!

Hoe lief zijn die 2. Folge am Sonntag?

‘The Masked Singer’ blijft onopvallend en ondraaglijk. De sterren onder hun maskers zongen en dansten met z’n tweeën tijdens de entertainmentshow en aan het eind van de dag. Maar waarom?

Moderator Matthias Opdenhövel kan de Grund-betrekkingen in Vorfeld: The Stars under the Masks wollen door Abschied von Thomas Gottschalk met zijn verringen. Deshalb dear die Folge een Tag verspätet am Sonntag.

“De gemaskerde zanger” in de “ProSieben Aftershow”

Dus als het masker na de liveshow is gevallen, wordt het genieten in de Verlängerung. In de “ProSieben Aftershow” presenteren we het masker vóór de eerste blik tijdens de tijd van het masker en de toegevoegde hints. Het rateteam speculeert meer, maar we kunnen ook de externe maskers gebruiken. Annemarie Carpendale, Rebecca Mir en Viviane Geppert modereren de “Aftershow” in Wechsel.

De “ProSieben Aftershow” wordt uitgezonden op zaterdag 18 november 2023, altijd direct na de show live op het podium “The Masked Singer” op ProSieben en met Joyn.

Gn DE enter