Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Alexander Eder: – “Verberg me niet, zeg gewoon alles”full

Wat zijn tot nu toe de mijlpalen in uw carrière geweest? Hoe heb je jezelf en je geluid ontwikkeld?
Het begon allemaal met de Duitse castingshow “The Voice of Germany” – in 2018. Bettina Moncher van het Starmaker GmbH-bureau in Seefeld zag me op tv en schreef me op Facebook. We ontmoetten elkaar, planden een concert en het management ontwikkelde zich van daaruit. Dit werd gevolgd door verschillende concerten en het eerste album met veel nummers die niet door mij zijn geschreven. Toen kwam Corona, we verloren al onze optredens en ik begon mezelf op TikTok te presenteren met meerdere video’s per dag – en ineens had ik drie miljoen volgers. De volgende stap was het tweede album, elk nummer daarop schreef ik zelf – samen met songwriters. Ik heb veel kunnen leren en me bruut ontwikkeld. Ik probeerde altijd meer uit mezelf te halen. Uiteindelijk verschenen er 13 nummers op het album en schreven we er 40 of zelfs meer. En over het geluid: hier leerde ik stap voor stap hoe ik mijn eigen verhalen in liedjes kon verpakken. We zijn veel meer rock en pop geworden. Ik verberg me niet, ik zeg alles rechtuit. Als het op het schrijven van liedjes aankomt, ben ik niet de grootste dichter; Ik ben degene die de boodschap duidelijk overbrengt en zegt waar ik aan denk. Zo ben ik in het echte leven ook.

Austria News