Alec Baldwin gooit Israëlhater eruit: hij zou “Vrij Palestina” moeten zeggen | Amusement

Escalatie van de koffiestop!

De zenuwen van acteur Alec Baldwin (66) staan ​​momenteel op scherp. In juli zal hij terecht moeten staan ​​wegens moord door nalatigheid. Cameravrouw Halyna Hutchins (†42) overleed in 2021 op Filmset ‘Rust’ door een schot afgevuurd door een prop gun bediend door hoofdrolspeler Baldwin.

Dat is waar een zelfbenoemde activiste het over had toen ze de ster benaderde in een café in Manhattan. De vrouw noemt zichzelf ‘Crackhead Barney’ en staat bekend om hinderlaagachtige video-interviews en verwarrende uitspraken. En dus haalt ze haar mobiele telefoon tevoorschijn, richt deze op Baldwin, die eigenlijk alleen maar koffie wil halen, en provoceert hem.

Je kunt ze horen op video Alec Baldwin gedrukt: “Waarom heb je die vrouw vermoord? En je zit niet in de gevangenis!” Dat is nog niet alles. De vrouw dringt er bij de filmster op aan: ‚Zeg ‚Vrij Palestina‘ voor mij, dan laat ik je met rust.‘

Baldwin en een medewerker proberen kalm te blijven en vragen de vrouw het café te verlaten

Baldwin en een medewerker proberen kalm te blijven en vragen de vrouw het café te verlaten

Foto: @CHBAF/CrackheadBarney & Friends / MEGA

Baldwin probeert de situatie te vermijden. Het lijkt hem duidelijk waar dit toe kan leiden… De acteur staat bekend om eerdere freakouts, stond in de rechtszaal vanwege een handgemeen met een paparazzo en moest agressietherapie ondergaan.

Samen met een cafémedewerker wil hij de vrouw uit de winkel halen. In de video is te horen hoe hij vraagt ​​de politie te bellen omdat hij wordt lastiggevallen.

In 2019 pleitte Baldwin schuldig aan het slaan van een andere man vanwege een parkeergeschil

Foto: Zwembad/REUTERS

Maar de vrouw houdt niet op: ‚Zeg ‚Vrij Palestina‘ voor mij‘, ze wil hem nog eens dwingen en gaat verder met filmen. Je kunt haar ook “F*ck Israel” horen roepen. Totdat Baldwin de telefoon uit haar hand slaat. De video stopt dan. Volgens ooggetuigen zou hij de mobiele telefoon van de vrouw hebben afgepakt en haar het café hebben laten verlaten.

Baldwin zelf rende toen woedend weg. Korte tijd later deelde ‘Crackhead Barney’ de clip met haar ongeveer 100.000 volgers.

Die mobile Version verlassen