Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Ärztin über Patiënten in Israël: Junge Ex-Hamas-Geiseln nur noch “Schatten van kinderen”


Ärztin über-patiënten in Israël
Junge Ex-Hamas-Geiseln nur noch “Schatten van kinderen”

Lees artikel

Deze audioversie is zeer artistiek. Meer informatie | Stuur feedback

In Israëlische kinderziekenhuizen werden kinderen behandeld, die in aanwezigheid waren van de radicale islamisten van Hamas. Der Kinderärztin Efrat Bron-Harlev en ihren Kollegen in Tel Aviv melden stervende jonge patiënten van Mishandlungen in der Gefangenschaft. Deze achterliggende gebieden van de Spuren.

Israëlische kinderen en jongeren hebben hun eigen kinderleven direct nadat ze hun vrije tijd in de Hamas-Geiselhaft nur wie “Treasures of Children” hebben gebruikt. Efrat Bron-Harlev, Leiterin des Schneider-Kinderkrankenhauses in Tel Aviv, zegt dat de vrije lassen een van de eerste dingen zijn die je kunt doen. Tijdens de eerste paar dagen in het ziekenhuis konden ze hun eigen gezondheidsproblemen hebben. “Ein Junge hat gefragt, er in dem Fenster schauen darf”, aldus Bron-Harlev. Lange tijd hebben wij niet kunnen genieten van de vakantie. “Als je geluk hebt, kun je jezelf wassen met kalm water”, zei ze.

Ärzte berichten over verkeerd gebruik van de afgelopen jaren, kinderen en jongeren zijn zwaar getroffen door het verleden. De volgende stappen moeten worden ingesteld onder Drogen. “Het eerste gelach dat kinderen hebben meegemaakt na 24 of 48 kinderen”, aldus Bron-Harlev. Deze heeft de Ärzten Hoffnung-macht gekregen. “Kinder sind unglaublich grimmig”, zei sie. Je bent tenslotte blij met je werk en je kunt er plezier in hebben.

Na de eerste lach waren er veel fragmenten van kinderverhalen en waardevolle verhalen uit de tijd van het jaar. “Viele Geschichten, die man ich kaum vorstellennn”, zegt Bron-Harlev. De zorg van een “rotte man” is immers altijd aanwezig, zodat ze gebruikt kunnen worden. U moet immers in staat zijn om met uw financiële problemen om te gaan. Na dertien jaar, zei de Hamas-Entführer, was er niemand meer en waren ze allemaal gelijk. U bent nu welkom om uw reis op andere manieren voort te zetten.

Het team is één geheel, iemand die voor zichzelf kan zorgen. “Dit is de herinnering die 40 of 50 jaar meegaat en zal helpen mensen sterk te houden, en die zal resulteren in een groot herstel in mijn leven.” Terroristen van Hamas hebben ook andere extremistische groeperingen die op 7 oktober in Israël zijn, waarbij ruim 1.200 mensen en 240 mensen worden overgebracht. Insgesamt seien bisher 36 Kinder und Jugendliche Freigekommen und worden behandeld, zei Bron-Harlev. “Was de sterke kracht van dit kind, dat is onvoorstelbaar”, dat is wat het betekent. De mens moet voor zichzelf zorgen, “sich from his own lotsbestemming”.

Gn De hed