Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Adeyemi? Rettig hofft auf “Eintagsfliege”


“Jetzt müssen wir ihn nehmen in den Armen. Daar is niets mis mee”, legt hij uit in een interview ProSiebenMaxx im Rahmen des EM-Qualifikationsspiels der DFB-Auswahl tegen Polen in Essen. “Ik ben volkomen gezond, dat is mijn eerste vlucht tijdens de scheiding. Samen met onze vrienden in Dortmund hebben we deze bijzondere oriëntatie gehad.”

Adeyemi heeft zijn nominatie voor het U21 Nationale Team aangekondigd, dat in Dortmund bekend zal worden gemaakt door Trainer Edin Terzic. Deze Entscheidung stieß in Deutschland auf Kritik. ‘Dat is de zachtaardigste Herrenmannschaft. Dat past zowel bij uw wensen als bij Sprungbrett. Voor alles, weil Julian (Nagelsmann, Anm.d.Ed.) met een gerust hart. Ik denk dat dat een goede oplossing is.”

“De mens moet bereid zijn te accepteren, aangezien die er niet is gekomen, we van harte zouden kunnen werken in Dortmund”, nadat Youssoufa Moukoko Mannschaftskollegen signaleerde na de 3:1-Sieg tegen Polen in Schutz. “Het is prima om een ​​Hintergrund te hebben waar deze niet is. En dat is respectvol.”

Gn DE Sports