Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Achtste finales, DFB-Pokal: Kaiserslautern tegen 1.FC Nürnberg


Status: 05.12.2023 22:20 Uhr

Het 1.FC Kaiserslautern heeft zijn plaats verdiend in de viervoudig finale van de DFB-Pokals. Gezien de belangen van 1.FC Nürnberg in Richmond waren de resultaten van hun acties en hun woede het resultaat van hun matchwinnerschap.

Jörg Strohschein

Zodat Dimitrios Grammozis Premiere werd als Trainer van 1.FC Kaiserslautern sicherlich vorgestellt. Met veel inzet voor de 1.FC Nürnberg verdient ons team een ​​2:0 (0:0) resultaat. Damit is de Einzug van de Pfälzer in de Viertelfinale van de DFB-Pokals perfect.

  • Acht finale
    Pfeil gelijk

  • Liveticker zum Nachlesen
    Pfeil gelijk

“Dat was een heel intensief spel. We hebben inmiddels een paar jaar ervaring, in Nederland kunnen we er vaker van genieten. Dat is een mooie ervaring, maar we moeten er ook meer tijd aan besteden”, zei Grammozis gegenüber der Sportschau.

De FCK is gebaseerd op de grootste opdrachten in de 90 minuten. De gedeelde manier van trainer Cristian Fiel zei dat hij ook graag een ritje wilde aanbieden en onze Strecken van dichterbij wilde bekijken. Richmond Tachie (75.) en Ragnar Ache (78.) scoorden het doelpunt voor de Lauterer.

“We zitten in de defensieve en verdedigende krachten, en in het offensief zijn we er niet blij mee. Als we goede kansen krijgen, dan willen we ook graag een kans krijgen om te spreken”, zei Club-Trainer Fiel na de Spiel am Sportschau-Mikrofon.

Neurenberg met problemen

Kaiserslautern begon te bloeien en vestigde zich vanaf het begin onder druk bij Neurenberg. Grammozis hatte seinem Team ein frühes Offensivepressing ordinance, was het meest zumindest in einem erhöhten Ballbesitz auswirkte. Eén resultaat sollte – trotz einiger viel versprechender Torannäherungen – aber long Zeit nicht gevallen.

De “Club” haat Mühe, die eigene Hälfte met een constructief constructiespel. Het duurde 14 minuten voordat de eerste Schusschance der Nürnberger, Benjamin Goller, de zaak verliet.

Stefan Kersthold, Sportschau, 05.12.2023 20:07 Uhr

Dan kun je de rest van je leven het feest bijwonen, evenals Lauterns Marlon Ritter (22.) die blij zal zijn met je afstand tot de FCN-Torhüter Christian Mathenia. In de Folge entwickelte is er op beide dagen een hectische Partie ohne nennenswerte Tormöglichkeiten.

Kaiserslauter deutlich bemühter

De fans van Neurenberg genoten van het laatste halfuur en 53 minuten van geweldige fakkels. Ahmet Gürleyen kwam met de bal afstand tot de kopbal, FCK-Torhüter Julian Krahl leende de bal gerade noch zo um de Torpfosten. Danach passeerde de penalty tussen beide teams. Viele Zweikämpfe, kleine spelerische niveau-prägten das Bild. Torchancen blieben Mangelware.

Het was allemaal zo dat de Pfälzer, het Duitse team, bereid was de Führungstriffer te doorstaan. De lange en speelse ideeën en het plezier van de ervaringen en de absorptie ontbreken echter nog steeds.

Lea Wagner, Sportschau, 05.12.2023 21:45 Uhr

Höheres Endergebnis möglich

De resultaten waren geweldig na 75 minuten in het stadion op de Betzenberg, als er een daaropvolgende flankering was van Jean Zimmer vanaf de rechterkant van de knie en de bal tijdens de volgende stap richting het doel. En nu zijn er drie minuten tijd besteed aan de Vorentscheidung: Ragnar Ache fullendetete nach Zuspiel von Tachie zum 2:0-Endstand.

In de laatste paar minuten konden de Lauterer das Ergebnis noch de hogere cijfers worden gebruikt, maar Ritter kon een gratis reis maken met de Querlatte en de Richtlijn vanaf een Neurenberg Verteidiger, noch op de Tor-Linie.

Gn DE Sports